Antena Căutare

Chefii se înfruntă pentru cea de-a doua amuletă a sezonului. Chef Bontea: „Am datorii de plătit”

În a doua ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a lupta pentru cea de-a doua amuletă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Nerăbdători, mai ales după ce Scărlătescu a câștigat prima amuletă din acest sezon „Chefi la cuțite”, jurații și-au ascuțit cuțitele și au așteptat să descopere ce probă li se pregătește.

„Sunt motivat, determinat și hotărât să le cânt prohodul colegilor mei. Dacă aș putea să iau toate amuletele din sezonul acesta, dar nu se poate”, a mărturisit chef Cătălin, extrem de sigur pe forțele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surpriza a fost mare și brusc, cei trei jurați s-au simțit puși în dificultate. Nu e treabă ușoară să gătești un fel principal pe bază de pepene, dar nici imposibil, dacă îți dorești amuleta cu adevărat!

Apoi, Gina Pistol a anunțat că cel care va juriza și va decide cine primește amuleta din ediția a doua din sezonul 8Chefi la cuțite” de la Antena 1 este nimeni altul decât celebrul și simpaticul chef Antonio Passarelli!

Preparatul pe care chef Scărlătescu l-a ras din farfurie. E o rețetă banală, dar concurentul a transformat-o în ceva spe... Ce au ales chefii să gătească pentru a câștiga a doua amuletă a sezonului. Preparatele lor, care mai de care mai special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x