Antena Căutare

Chifteluțe bulgărești numai pe la el găsești! Adrian i-a dat gata pe chefi cu o super rețetă! „Eu sunt venit de la țară, eu știu să aprind aragazul ăsta?!”

Un alt concurent care a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite” este Baba Adrian din Oltenița.

Un alt concurent care a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite” este Baba Adrian din Oltenița.

A avut la el o porție dublă de încredere că va reuși să-i convingă pe jurați că, deși nu este bucătar de meserie, locul său este în concurs.

A venit la emisiune să facă senzație cu chifteluțe de miel cu sos de iaurt și mentă, în care a pus și un ingredient secret: pasiunea!

„Eu sunt venit de la țară, eu știu să aprind aragazul ăsta?!”, a zis concurentul uimit de bucătăria extrem de bine dotată.

Simpaticul concurent și-a dat silința să iasă totul ca la carte și apoi a așteptat verdictul.

Chefii au fost imediat cuceriți de gustul de chiftele bulgărești, făcute pe grătar și aromatizate cu multe mirodenii și condimente.

După ce au glumit și au povestit, verdictul pentru concurent a fost unul cât se poate de clar: nu a luat cuțitul, dar a promis că revine cu altă ocazie.

Chefii i-au jucat o farsă de zile mari când a intrat în platou! La 19 ani, Alexandra e femeie măritată și bucătar de mes... Gina Pistol, declarații de culise și un pupic nevinovat: "Te-aş vrea lângă mine. Pot să te iau, Cătăline? Vreau să-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x