Antena Căutare

S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la iveală

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite! Îți mai amintești de Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6? Acesta pare de nerecunoscut! Alături de cine s-a pozat?

S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la iveală Galerie
Mihai Munteanu, câștigător Chefi la cuțite, sezon 6

În octombrie 2018 am făcut pariuri și am încercat să ghicim care dintre cei trei Chefi va reuși să marcheze o nouă victorie! În finală au ajuns Maria Burlacu și Andrei Balazs din echipa lui Scărlătescu, dar și Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui Chef Sorin Bontea. Dintre toți, cel mai bine s-a descurcat Chef Munti, care a pus mâna pe trofeul Chefi la cuțite, dar a și cucerit publicul cu preparatele sale și cu ambiția de care a dat dovadă!

Puțini sunt cei care știu că pe Mihai Munteau de la Chefi la cuțite îl leagă o prietenie specială cu un alt câștigător al emisiunii!

S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la iveală

Cine l-a ajutat pe Munti să câștige sezonul 6! Concurentul care i-a dat rețeta succesului

Mihai Munteanu și Gianny Bănuță

Este vorba despre Gianny Bănuță, cel care a pus mâna pe trofeu în sezonul 3! Cei doi s-au fotografiat recent împreună și fanii emisiunii Chefi la cuțite au fost surprinși de modul în care arată acum Chef Munti, după ce a slăbit enorm! Putem spune că noul look îl prinde de minune și că pare că a întinerit! Cu siguranță Gianny Bănuță l-a susținut și, prin încurajările date, l-a ajutat pe Munti să devină și el câștigător!

Odată ce ai devenit câștigător Chefi la cuțite poți spune ce secrete te-au ajutat să pui mâna pe trofeu, dar adevărul este că, până la urmă, tot ambiția, munca și talentul vor conta cel mai mult la reușită!

„Fratii sunt tot frati cand tovarasii sunt PA #punkycrew #chefilacutite #winners #sezon3 #sezon6 #cheflife #friends #oldschool #mylife #goodvibes #36 #oldtimers #stillhere #rockinwiththebest #badboys”, au postat cei doi pe Facebook.

Îți amintești de Bobby de la Chefi la cuțite? Uite ce fată frumoasă are! Ce face acum concurentul... Amalia Bellantoni de la Chefi la cuțite, filmare ce i-a pus pe fani pe jar! „Miauuu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x