Antena Căutare

Concurenta care s-a luat „la harță” cu chefii. Chef Florin Dumitrescu: „Haideți, doamna, astea se fac în 5 minute”

Se întoarce roata în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Dacă până acum cei trei jurați „certau” concurenții pentru preparatele gătite, iată că s-a întâmplat și invers, atunci când în platou și-a făcut apariția Camelia Pădureț!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Femeia a venit special în România pentru a-i impresiona pe cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 cu o rețetă veche și specială de paste alla norma, o mâncare dedicată celebrului compozitor de operă Vincenzo Bellini.

citește și: O româncă le-a gătit Prințului Harry și lui Meghan Markle. Ce spune despre cei doi și cum a fost când au făcut cunoștință

Un moment de-a dreptul haios a fost atunci când Cătălin Scărlătescu a fost certat de Camelia Pădureț pentru că a spus că bucătăria nu este o artă.

Concurenta care s-a luat „la harță” cu chefii. Chef Florin Dumitrescu: „Haideți, doamna, astea se fac în 5 minute”

Camelia Pădureț, concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Camelia Pădureț, concurentă la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

citește și: A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

Și discuțiile în contradictoriu nu s-au oprit aici, iar moemntul a fost de-a dreptul savuros! Camelia Pădureț i-a înfruntat pe cei trei chefi cu brio!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să vezi cum s-a luat concurenta „la harță” cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!

Chef Patrizia Paglieri, pusă în dificultate de preparatele lui Florin, Sorin și Cătălin: „Și asta e bună”... Chef Patrizia Paglieri a ales cine câștigă prima amuletă și primul avantaj al noului sezon. Cine a convins-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x