Antena Căutare

CONCURS! Câștigă tigaia cu care concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” fac senzație în bucătărie!

Dacă vrei să faci show culinar chiar la tine în bucătărie și să simți că ești la fel de talentat precum orice concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”, atunci intră în cea mai tare competiție a momentului și câștigă o tigaie Regis Stone Pan, cel mai bun ajutor în bucătărie!

Dacă vrei să faci show culinar chiar la tine în bucătărie și să simți că ești la fel de talentat precum orice concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”, atunci intră în cea mai tare competiție a momentului și câștigă o tigaie Regis Stone Pan, cel mai bun ajutor în bucătărie!

Concursul începe pe 04.06.2018 la ora 21:00 și se termină pe 10.06.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ar fi un desert, cum s-ar numi echipa lui Chef Sorin Bontea și de ce?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 11.06.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Concurentții emisiunii „Chefi la cuțite” știu cel mai bine faptul că cel mai bun ajutor în bucătărie este dat, în primul rând, de calitatea produselor folosite. Și aici nu vorbim doar despre savoarea ingredientelor, ci și despre ustensilele folosite. Spre deosebire de celelalte tigăi ceramice, Regis Stone Pan te ajută să gătești sănătos și gustos, fără prea multe bătăi de cap.

Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care tu nu trebuie să stai să amesteci întruna în mâncare pentru ca totul să se gătească bine. În plus, învelișul special, antiarent, previne lipirea diferitelor ingrediente și la final, carnea este fragedă, legumele își păstrează culoarea vie și farfuria arată delicios!

Cu tigaia Regis Stone Pan gătitul se transformă într-o adevărată plăcere, fiindcă spui „adio” urmelor de arsură. Fripturile, omletele, clătitele și alte rețete se fac simplu și rapid, chiar dacă nu folosești pic de ulei!

Acesta este și motivul pentru care concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” se bazează din plin pe ajutorul oferit de tigăile din gama Regis Stone. Rețetele îndrăznețe devin o adevărată joacă de copil atunci când ai instrumente de gătit de calitate superioară.

Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în concurs, ca să câștigi și tu prima ta tigaie Regis Stone!

Mult succes tuturor!

Diseară pe Antena 1, de la 20:00 la Chefi la cutite: Alianță între chef Scărlătescu și chef Bontea. ,,L-am luat în vizor... A început războiul culinar! Chef Florin a dezvăluit ce talisman norocos îi va aduce succesul! „E de la tatăl meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x