Antena Căutare

Concurs! Poți să câștigi o tigaie Regis Stone Copper Pan, exact ca cea folosită de concurenții Chefi la cuțite

Cei trei chefi și-au ales în mod oficial echipele alături de care vor duce bătăliile culinare următoare de la Chefi la cuțite! Pentru fanii emisiunii, o nouă săptămână aduce și un nou concurs cu premii spectaculoase, pentru tine și bucătăria ta!

Concurs! Poți să câștigi o tigaie Regis Stone Copper Pan, exact ca cea folosită de concurenții Chefi la cuțite
Câștigă și tu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Din ce echipă ți-ai dori să faci parte la în noul sezon Chefi la Cuțite și de ce?”.

Concursul începe pe 11.11.2019 la ora 21:00 și se termină pe 17.11.2019, la ora 23:59!

Cel mai „delicios” și norocos răspuns va fi premiat cu o tigaie Regis Stone Copper Pan 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a emisiunii Chefi la cuțite și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs). E mai simplu decât crezi!

Concurenții din emisiunea Chefi la cuțite gătesc doar în tigăile din gama Regis Stone, fiindcă acestea oferă o multitudine de beneficii. Spre deosebire de tigăile ceramice obișnuite, tigaia Regis Stone Copper Pan 28 CM este mult mai rezistentă la zgârieturi, lucru ce o face și mult mai durabilă.

În plus, aceasta are un triplu strat special, antiaderent, ce previne lipirea alimentelor, indiferent de ce ingrediente folosești, dacă ai amestecat la timp sau dacă ai folosit ulei sau unt! Efectul de piatră încinsă al tigăii Regis Stone Copper Pan 28 CM te ajută să gătești simplu și rapid, fără strop de grăsime. Practic, carnea, legumele și orice alt aliment se gătesc în suc propriu, pentru ca tu să poți obține rețete nu doar gustoase, ci și foarte sănătoase!

Fără fum, fără urme de arsură și extrem de gustos, așa se poate rezuma cât mai scurt gătitul cu autorul tigăilor din gama Regis Stone!

Nu mai sta pe gânduri și dotează-ți bucătăria cu o super tigaie din gama Regis Stone!

MULT SUCCES TUTUROR!

„Sunt convins că va fi război!” Chefii își ascut cuțitele pentru primul battle din sezonul 7 luni, de la 20.00, la Anten... Prima bătălie pe echipe, surpriză uriașă! Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x