Antena Căutare

Cum arată acum Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite. Tânăra a revenit pe rețelele sociale

Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, a revenit pe rețelele sociale după aproximativ două luni de absență. Iată cum arată acum și ce imagine a publicat pe Internet.

Colaj cu Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite Galerie
Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, a revenit pe rețelele sociale după aproximativ două luni de absență | Antena 1

Narcisa Birjaru, căștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, este o fire foarte discretă. Fosta concurentă a show-ului culinar nu este atât de activă pe rețelele sociale, semn că este destul de ocupa cu meseria frumoasă pe care o practică.

Pentru că publică foarte rar imagini în mediul online, tânăra reușește să impresioneze prietenii virtuali la fiecare postare. De curând, Narcisa Birjaru a luat prin surprindere pe toată lumea cu o serie de imagini de la un eveniment la are a fost însoțită de soțul său. Aceasta a revenit pe contul de Instagram după aproximativ două luni de absență.

Cum arată Narcisa Birjaru acum, la aproape un an de la finala sezonului 9 Chefi la cuțite

Deși nu este o persoană activă în mediul online, Narcisa Birjaru nu ezită să mai publice imagini din cât în când. În urmă cu aproximativ două săptămâni, câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite a distribuit două imagini care i-a încântat pe internauți.

În prima fotografie apare singură. Un lucru este evident, tânăra nu s-a schimbat prea mult și este la fel de frumoasă că atunci când apărea pe micile ecrane ale telespectatorilor. Cu părul creț și privirea seducătoare, Narcisa Birjaru a reușit să atragă toată atenția urmăritorilor de pe Instagram.

În cea de-a doua poză s-a fotografit alături de soțul ei, bărbatul care i-a fost alături în cele mai bune și rele momente din viața ei.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Interviu exclusiv cu Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9. Ce dezvăluiri a făcut după finală

Prin intermediul postării, tânăra a transmis și un mesaj pentru prietenii din mediul online.

Viața este ca o oglindă, obținem cele mai bune rezultate atunci când zâmbim.🙂”, a scris ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea Narcisei Birjaru a strâns mai bine de 300 de like-uri, semn că este îndrăgită de foarte multe persoane de pe rețelele sociale.

La aproximativ un an de la finala sezonului 9 Chefi la cuțite, câștigătoarea nu s-a schimbat prea mult. Aceasta a rămas cu zâmbetul pe buze, așa cum a cunoscut-o și publicul în timpul show-ului culinar.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru s-a făcut remarcată încă din preselecțiile sezonului 9 Chefi la cuțite. Tânăra i-a impresionat pe cei trei jurați cu talentul său remarcabil în artele culinare, dar și gustul pe care îl dă preparatelor.

Fosta concurentă a reușit să intre în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta a avut un parcurs uimitor în timpul emisiunii, iar mancarea sa savuroasă a adus-o direct în Marea Finală a emisiunii, unde a concurat cu alți colegi foarte buni.

Citește și: Narcisa Birjaru, câștigătoarea "Chefi la cuțite" sezonul 9, mesaj emoționant pentru mama ei. Cât de mult seamănă cu ea

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu s-au bucurat din plin de preparatele finaliștilor, însă o singură farfurie a fost cea câștigătoarea. Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime până în momentul în care Gina Pistol a anunțat că Narcisa Birjaru este câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x