Antena Căutare

Cum arată combinația dintre chef Dumitrescu și chef Scărlătescu: „Înalt, bronzat, plin de mușchi”

Cătălin Dumitrescu are 29 de ani, este de meserie polițist și reușește defiecare dată să atragă privirile celor din jur, prin modul în care arată!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 spune că și-a descoperit pasiunea pentru gătit în momentul în care aflat de rolul important pe care îl joacă nutriția, atunci când vrei să ai un corp de atlet.

„Sunt competitor de fitness, am dezvoltat o pasiune în sportul acesta, sunt vicecampion național pe categoria plus 182 de centimetri. În timpul liber sunt chemat la evenimente ca să prezint ținute pentru diferiți designeri”, a dezvăluit acesta, în timp ce a pregătit o rețetă specială de piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată.

citește și: De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Banda a mers și cei trei jurați din sezonul 8Chefi la cuțite” au degustat cu atenție din preparat. Odată ajuns în fața lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, tânărul și-a dezvăluit numele și s-a lăsat cu glume:

Cum arată combinația dintre chef Dumitrescu și chef Scărlătescu: „Înalt, bronzat, plin de mușchi”

Cătălin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Cătălin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

„Te cheamă Cătălin Dumitrescu. E o combinație între noi, combinația dintre noi doi rezulta asta: mari, musculoși și bronzați”, s-a amuzat chef Florin din plin.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare

Povestea acestuia de viață i-a lăsat mască pe jurați și aceștia i-au pus chiar și întrebări, pentru a afla mai multe detalii despre meseria sa!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția a treia din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să descoperi și alte detalii despre concurent!

„Îți trebuie fălci!” Farfuria care i-a împărțit pe chefi în două tabere la proba amuletei... Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu și-au găsit nașul. Cum reacționează când preparatele lor sunt criticate de un alt chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x