Antena Căutare

Cum arată Gina Pistol cu părul brunet! Prezentatoarea „Chefi la cuțite” i-a hipnotizat pe fani

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, se pregătește pentru debutul celui de-al optulea sezon al celui mai îndrăgit show culinar din România. Toată lumea știe cum arată vedeta cu păr blond, dar mai puțini sunt cei care știu cât de frumoasă este brunetă!

Cum arată Gina Pistol cu părul brunet! Prezentatoarea „Chefi la cuțite” i-a hipnotizat pe fani Galerie
Cum arată Gina Pistol brunetă (sursa foto: Facebook/Instagram)

Gina Pistol reușește de fiecare dată să atragă privirile celor din jur, datorită frumuseții sale și a trăsăturilor ieșite din comun. Senzuală, fermecătoare și mereu elegantă, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 știe să facă spectacol la fiecare apariție a sa.

Cum arată Gina Pistol de la „Chefi la cuțite” brunetă

De data aceasta, în noul sezon „Chefi la cuțite” nu doar farfuriile vor fi spectaculoase, ci și ținutele și look-ul Ginei Pistol. Outfit-urile alese sunt de fiecare dată surprinzătoare și complimentate de toți cei din jur.

citește și: După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat

Până când ne vom delecta cu ținutele spectaculoase cu care va apărea Gina Pistol în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, fanii pot descoperi cât de frumoasă este vedeta, chiar și cu o culoare închisă la păr.

Cum arată Gina Pistol cu părul brunet! Prezentatoarea „Chefi la cuțite” i-a hipnotizat pe fani

Cum arată Gina Pistol brunetă (sursa foto: Facebook/Instagram)

Cum arată Gina Pistol brunetă (sursa foto: Instagram)

Pe pagina de Facebook a Ginei Pistol există imagini cu ea brunetă, iar postările sunt virale și au făcut senzație printre fani. Desigur, nu a fost vorba despre o schimbare permanentă de look, ci doar de niște peruci extrem de reușite.

citește și: 5 look-uri spectaculoase pe care le-a avut Gina Pistol, în noul sezon „Chefi la cuțite!

Despre noul sezon „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Noua formulă a toamnei la Antena 1 aduce, începând de luni, 7 septembrie, trei porții săptămânale de artă în farfurie ce poartă semnătura Chefi la cuțite!

Chefi la cuțite se va servi în cel de-al optulea sezon în porții generoase, în fiecare seară de luni până miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol. Concurenți care mai de care, povești savuroase, farfurii spectaculoase și o competiție acerbă vor fi servite în scurt timp telespectatorilor.

Gina Felea și Ruxi Opulenta fac spectacol la „Chefi la cuțite”! În noul sezon participă personaje celebre din România... Colegii îi fac altar lui Cătălin Scărlătescu în noul sezon Chefi la Cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x