Antena Căutare

Cum arată o salată de fructe a la diva, ca-n Dorobanți! Reacția de milioane a lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Surpriză uriașă în etapa de bootcamp a emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1! Unul dintre concurenții care au reușit să facă spectacol cu preparatul ales a fost Florin Marin!

Cum arată o salată de fructe a la diva, ca-n Dorobanți! Reacția de milioane a lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Marin, concurent în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 25 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții ajunși în etapa de bootcamp au aflat faptul că trebuie să pregătească o salată de fructe, o rețetă prin care trebuie să arate faptul că știu nu doar să facă tot felul de combinații de gusturi și ingrediente, dar și să taie corect și precis sau să aranjeze totul cât mai frumos!

Florin Marin l-a uimit pe Cătălin Scărlătescu în bootcampul Chefi la cuțite

Un concurent care a reușit să facă senzație și să-i atragă atenție lui Cătălin Scărlătescu a fost chiar Florin Marin, tânărul care a venit în etapa de preselecții împreună cu partenerul său de viață, atunci în vârstă de 81 de ani.

citește și: Au luat avionul și au făcut show! Chefii, intrare spectaculoasă în bootcampul „Chefi la cuțite”

Acum, concurentul a reuști să pregătească o salată de fructe cu care a ieșit în evidență instant. Florin Marin a dezvăluit pentru Cătălin Scărlătescu faptul că a gătit o salată de fructe a la diva, în stil Dorobanți! Cum a arătat farfuria acestuia și ce reacție de milioane a avut juratul emisiunii „Chefi la cuțite”?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Situație neașteptată în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce a confiscat Cătălin Scărlătescu din farfuria unei concurente... Florin Dumitrescu, speriat de una dintre salatele pregătite de concurenți în bootcampul „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x