Antena Căutare

Cum arată soția lui Francisco Quintanar Angulo (Paco). Cât de frumoasă este femeia cu care s-a căsătorit în urmă cu 20 de ani

Francisco Quintanar Angulo (Paco), concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea, se mândrește cu o soție superbă. Dana și-a însoțit partenerul în competiția Chefi la cuțite până în etapa bootcamp-ului, unde a fost eliminată.

Colaj cu Paco în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Francisco Quintanar Angulo (Paco), concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea, se mândrește cu o soție superbă | Antena 1

Francisco Quintanar Angulo (Paco) se numără printre cei mai carismatici și apreciați concurenți ai sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea a cucerit simpatia telespectatorilor cu talentul său în artele culinare și atitudinea pozitivă.

Încă din preselecții, Paco a susținut că nu știe să vorbească bine limba română, motiv pentru care a apelat la ajutorul soției sale. Dana a venit alături de partenerul său în competiția show-ului culinar.

Cei doi au intrat împreună în etapa bootcamp-ului, însă doar Francisco Quintanar Angulo a ajuns în echipe. În cadrul emisiunii, Paco și Dana au vorbit cu mult drag despre povestea lor de iubire.

Concurentul și soția lui au dezvăluit faptul că sunt căsătoriți de 20 de ani și că au lucrat în Spania pentru mult timp.

Citește și: Brigitta Gheorghe, mesaj neașteptat după ce a fost salvată de la eliminare de chef Florin Dumitrescu. Ce a publicat pe Internet

„Ne-am cunoscut la restaurant, eu găteam acolo și ea venise să lucreze la spălat vase. Ea e economistă. Când a venit m-am dus la ea, știam că e pentru mine. Tot timpul insistam la ea să termine și să stăm la povești”, a povestit Paco vizibil mândru și fericit.

Paco și Dana și-au consolidat povestea de dragoste în Irak

Paco, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea, se mândrește cu o soție superbă și cu poveste de dragoste spectaculoasă. Se pare că cei doi au ajuns să lucreze împreună inclusiv într-o bază militară din Irak, acolo unde au gătit pentru 1.500 de persoane.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Lupta amuletelor din sezonul 10. Ce dezavantaje au echipele în battle 11: „E de Doamne ferește”

Aceștia au stat cinci luni acolo, au avut experiențe cu bombe și alte situații neplăcute, dar se pare că dragostea lor „pe vreme de război” a fost atât de puternică încât cei doi nu au conștientizat ce se întâmpla în jur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din interacțiunea lor de pe micile ecrane ale telespectatorilor se poate observa faptul că aceștia au o relație foarte specială și puternică.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Ce mesaj a transmis chef Florin Dumitrescu, după ce a salvat-o pe Brigitta Gheorghe de la eliminare. Cum au reacționat i... Brigitta Gheorghe este deranjată de cum se lăudau alți concurenți la Chefi la cuțite. Ce dezvăluiri a făcut concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x