Antena Căutare

Cum arăta Zanni de la Chefi la Cuțite înainte să aibă părul blond și tatuaje. Imaginile în care nu îl vei recunoaște

Zannidache Edmond este unul dintre concurenții de la „Chefi la Cuțite” care deși nu are cunoștințe de bucătărie impresionează prin ambiția și determinarea lui. Cu un trecut emoționant, tânărul de 22 de ani a devenit un personaj colorat și nonconformist care atrage atenția pretutindeni.

Zanni, bucurâdu-se alături de echipa lui, după câștigarea unui battle la Chefi la Cuțite Galerie
Cum arăta Zanni de la Chefi la Cuțite în anul 2014

Zannidache Hubert Edmond are un look ieșit din comun, părul său este vopsit pe jumătate blond, iar pielea lui abundă în tatuaje.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum arăta Zanni de la Chefi la Cuțite în urmă cu 6 ani

Concurentul de la Chefi la Cuțite și-a schimbat înfățișarea în ultimii ani. Într-un album de fotografii postat în anul 2014, Zanni avea părul brunet, era fără tatuaje însă încă de atunci făcea scheme de dans pe care nu oricine le poate face.

Colaj cu Zanni din 2014. Stilul său nonconformist începea să prindă contur

Cum arăta Zanni de la CHefi la Cuțite în anul 2014

Tânărul Zanni este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Chefi la Cuțite”, sezonul 8. Acesta a fost ales inițial în echipa „Bulinelor” și a ajuns în cele din urmă în echipa „Dungilor”, după ce Florin Dumitrescu a folosit una dintre amuletele prin care putea schimba un concurent din echipa sa cu un altul din altă echipă.

Citește și: Scandal la „Chefi la cuțite”! Zannidache Hubert Edmond, certat de una dintre concurentele din bootcamp

Zanni, exersând mișcări de dans

Stilul nonconformist al lui Zanni începea să prindă contur în 2014

Zanni are un trecut emoționant, a trăit într-un orfelinat până la 6 ani, iar apoi a ajuns în organizația „SOS Satele Copiilor”.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea...Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (...). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (...). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni la Antena1.

Citește și: Zannidache Edmond este concurentul susținut de Alex Velea la „Chefi la cuțite”

În prezent Zanni este artist, face parte din echipa lui Alex Velea, iar cea mai cunoscută piesă a sa se numește „Senzație”.

Citește și: Zannidache din echipa lui Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” e cântăreț! Ce piesă l-a făcut celebru pe YouTube

„Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a povestit Zanni.

Zanni, exersând mișcări de dans

Zanni, exersând mișcări de dans

Cum arăta Robert Vasiliu, Ragnar de la Chefi la Cuțite, înainte să fie Viking Chef... Schimbările de look prin care a trecut Kani de la Chefi la Cuțite. Cum arăta blond, roșcat, sau cu părul lung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x