Antena Căutare

Cum au reacționat chefii când s-au văzut față în față cu o concurentă de 6 ani. Reacția lui chef Scărlătescu, adorabilă

Unul dintre cele mai dulci momente din prima ediție a sezonului 8 „Chefi la cuțite” a fost reacția pe care au avut-o jurații, atunci când au cunoscut-o pe Diana Ștefania Mocan, concurenta în vârstă de șase ani.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Unul dintre cele mai dulci momente din prima ediție a sezonului 8Chefi la cuțite” a fost reacția pe care au avut-o jurații, atunci când au cunoscut-o pe Diana Ștefania Mocan, concurenta în vârstă de șase ani.

Diana Ștefania Mocan a făcut show în sezonul 8 Chefi la cuțite

Pentru rețeta sa delicioasă de brioșe cu nuci, fetița a primit două cuțite și a mers mai departe în concurs, dar nu înainte de-a face un selfie cu cei Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, jurații emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

citește și: O româncă le-a gătit Prințului Harry și lui Meghan Markle. Ce spune despre cei doi și cum a fost când au făcut cunoștință

Cum au reacționat chefii când s-au văzut față în față cu o concurentă de 6 ani. Reacția lui chef Scărlătescu, adorabilă

Diana Ștefania Mocan, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Diana Ștefania Mocan, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Să știți că eu nu plec de aici până nu mă îmbrățișați și până nu fac selfie cu voi”, a anunțat Diana, extrem de hotărâtă.

citește și: Concurenta care s-a luat „la harță” cu chefii. Chef Florin Dumitrescu: „Haideți, doamna, astea se fac în 5 minute”

Și cine ar fi putut s-o refuze?! Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” s-au conformat și a ieșit o poză de milioane, spre deliciul fanilor!

Cum s-au distrat Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la ședința foto cu fetița de șase ani? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din sezonul 8Chefi la cuțite”!

"Miruna mea?" Jurații au crezut că fiica lui Chef Bontea a venit la emisiune. Preparatul care i-a pus pe gându... Știe că lui Chef Scărlătescu nu-i plac clătitele, dar și-a propus să-l facă să se răzgândească. La ce rețetă deosebită a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x