Antena Căutare

Cum faci cele mai bune paste carbonara! Chef Florin Dumitrescu îți dezvăluie secretul!

Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” (din 7 martie, lunea și marțea de la 20.30, la Antena 1) are sfaturi pentru cele mai bune paste carbonara.

Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” (din 7 martie, lunea și marțea de la 20.30, la Antena 1) are sfaturi pentru cele mai bune paste carbonara.

Dacă vreți să faceți acasă cele mai bune paste carbonara, sfatul meu este să folosiți doar gălbenuș, bacon uscat și sărat, parmezan sau pecorino.

Fierbeți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj (cine se încumetă, poate să pregătească în casă și pastele propriu-zise), prăjiți baconul în puțin ulei de măsline, apoi turnați puțin din apa în care fierb pastele peste bacon și lasați pe foc ca să se lege sosul.

Imediat ce sunt fierte si fierbinti, pastele se adaugă peste acest sos cu bacon. Amestecați bine.

Opriți focul, puneți gălbenușul și radeți parmezanul sau pecorino. Amestecați bine și condimentați cu piper proaspăt măcinat.

Se mănâncă fierbinți.

Chef Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” dă 10 sfaturi de respectat în bucătăria de acasă!... Mesajul pe care Chef Florin Dumitrescu îl transmite ”adversarilor” săi de la ”Chefi la cuțite”: ”Îmi cer scuze de pe acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x