Antena Căutare

Cum răspunde Oxi acuzațiilor că Chefi la cuțite ar fi regizat. Roxana Crudu a dat cărțile pe față: „Nu m-a pus nimeni să vorbesc”

Oxi, una dintre concurentele sezonului 10 de la Chefi la cuțite, a dorit să facă lumină în cazul acuzațiilor cum că cel mai îndrăgit shoow culinar ar fi regizat. Fosta concurentă din echipa chef-ului Florin Dumitrescu a vorbit despre comportamentul ei în emisiune și despre eliminări.

Oxi le-a răspuns celor care au speculat că Chefi la cuțite ar fi regizat

Antena 1

Pentru că a tot văzut comentarii unde se spune că Chefi la cuțite ar fi regizat, Oxi (Roxana Crudu) a creat un videoclip pentru a demonta aceste afirmații.

„Am văzut tot felul de comentarii cum că Chefi la cuțite ar fi regizat și am zis să vin și eu cu părerea mea și să dărâm mitul acesta. Aș vrea să menționez că toți cei care comentează sunt oameni care stau pe canapea, nu au participat niciodată la Chefi la cuțite și comentează despre niște oameni care au muncit 15-16 ore pe un platou de filmare”, a spus Oxi.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2022. Cine e marele câștigător al sezonului 10. Florica Boboi pleacă acasă cu premiul

Cum a demontat Oxi (Roxana Crudu) speculațiile că Chefi la cuțite ar fi regizat

Roxana Crudu a povestit cum a fost experiența ei de la Chefi la cuțite, precizând că tot ceea ce a făcut a fost pentru că așa a vrut ea și nu i-a sugerat nimeni să gătească un anume preparat, să se comporte într-un anume fel, sau să spună ceva.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2022. Oxi (Roxana Crudu), gestul la care nimeni nu se aștepta. Ce a scos-o din sărite pe Raluca Todea

„Pe mine nu m-a pus nimeni să gătesc ceva anume, în afară de temele care au fost impuse de Gina. Nu m-a pus nimeni să vorbesc despre nu știu cine nu știu cum, nu mi-a spus nimeni să mă maimuțăresc, să înjur, su să dansez. Fiecare om a fost el așa cum e în viața lui. Toți cei care au ieșit, fraților, le-am văzut mâncarea. Că au fost bucătari buni sau mai puțin buni, că nu au făcut față presiunii, asta e treaba lor. Dar nu m-a pus nimeni să fac absolut nimic pentru show. Am fost acolo eu, au fost comentariile mele, mâncărurile mele și ideile mele. Așa cum pentru fiecare concurent a fost la fel. Fiecare concurent a fost așa cium este el. Acum, dacă cineva a jucat teatru a fost pentru că așa a vrut el, nu pentru că l-a pus Antena 1 sau Chefi la cuțite”, a povestit Oxy.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Oxi, aproape de o accidentare în bucătărie. Ce s-a întâmplat între Gabriel și Gigi

Oxy a precizat că toți concurenții care intră în echipe au caractere diferite sunt spontani și nu e nevoie de niciun fel de regie pentru a avea asemenea show.

„Deci, nu mai spuneți că este regizat. Pe mine nu m-a pus nimeni să fac farfuria nu știu care că tu trebuie să câștigi, sau fă farfuria nu știu care că tu trebuie să ieși. Nu-ți trebuie regie la atâția oameni care vin în competiție. E destul că au caractere diferite și fac ei show”, a mai spus Oxy.

Finala Chefi la cuțite 2022. Cine e marele câștigător al sezonului 10. Florica Boboi pleacă acasă cu premiul... Ce mesaj neașteptat a transmis Sorin Bontea, imediat după finala Chefi la cuțite! Imaginile la care fanii au reacționat ...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x