Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cum e viața unei femei care practică sado-maso. Kennya, videochatista de la Chefi la cuțite: "Bărbații sunt sclavii mei"

 

Răzvan și Dani sunt impresionați de concurenta de la ”Chefi la cuțite” care practică sado-maso pentru a-și crește copilul bolnav. 

Tânăra care i-a impresionat pe cei trei jurați ai show-ului culinar a venit în platoul de la "Neatza" cu povești de viață. Oana Stamate are 30 de ani și își spune Kennya, numele ei de scenă pe care l-a primit la videochat. Este mama unui băiețel de zece ani, fiu pe care l-a adus pe lune chiar de ziua ei.

Povestea sa, însă, nu este tocmai una fericită. Băiețelul său s-a nascut cu probleme grave de sănătate și a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și epilepsie. Oana spune că îl ferește pe cât posibil de tot ceea ce se întâmplă în viața sa, dincolo de timpul pe care îl petrec împreună.

"Am început să fac videochat acum opt ani. M-am îndreptat către sado-maso pentru că toți clienții mă considerau dominantă", povestește Kennya.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe