Antena Căutare

Ei sunt frații minune care i-au impresionat pe chefi: ”N-am văzut așa ceva în viața mea. INGENIOS!”

Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.

Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.

Daniel pregătește sarmale cu păsat și cu hribe. O rețetă învățată de la bunica lui de la țară.

”Eu făceam mâncare pentru familie. Am învățat fripturi, preparate de bază, încetul cu încetul. Am făcut chestii pe care nu le mâncau nici măcar câinii. Aveam 17 ani când am fost promovat ca bucătar-șef”.

”Peentru a participa la această emisiune a trebuit să-mi dau demisia de la restaurantul la care lucram. Nu puteam să-mi încurc nici patronul, nici echipa și eu doream să-mi îndeplinesc visul de a participa la această competiție”.

Andrei a ales să prepare un beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan pentru că este un preparat ușor defăcut.

”Dacă făceam un prepara și ieșea prost fratele meu lua vina asupra lui de fiecare dată. Spunea că el l-a făcut”.

La vederea farfuriilor, chefii au fost foarte încântați: ”Sarmaleeeeeeeee!!!!!!”

Chef Scărlătescu: ”Uitați-vă și voi ce nebun. Să faci așa ceva aici. N-am văzut în viața mea sarmale cu flori... de post. Eu sunt curios dacă îi dau un sac de fasole ce face cu el. ”

Chef Bontea: ”Eu nu înțeleg o chestie. Faci sarmale de post, dar lângă îmi dai o coastă de porc afumată. Este femeie, trecută de 50 de ani, cu experiență în bucătărie.”

Chef Dumitrescu: ”Din punctul meu de vedere e mai greu să faci sarmale de post decât sarmale din carne. Ăștia care știu să facă sarmale de post bune știu să facă mâncare. Eu cred că este un călugăr care are cel mult 55 de ani”.

Chef Dumitrescu a lucrat cu el, și îi dă un cuțit foarte meritat. Chef Scărlătescu a spus că i-ar plăcea foarte tare să se fi înșelat când nu i-a dat cuțitul. Decizia stă în chef Bontea care îi dă cuțitul: ”Felicitări!”, iar Daniel trece în etapa următoare.

Vezi aici rețeta lui Dani!

Andrei spune că visul lui cel mai mare este ca până la vârsta de 20 de ani să devină chef.

Chef Bontea: ”Mușchiul de vită e acolo unde trebuie. E gătit bine. Eu spun că este femeie, 30 de ani, are experiență vreo 7-8 ani de bucătărie”

Chef Dumitrescu: ”Tehnică are. Este un bucătar cu experiență. Cel puțin 15 ani de meserie.”

După ce a aflat povestea lui Andrei, chef Bontea nu s-a putut abține: ”Pe mine m-ai lăsat mut”

Chef Scărlătescu i-a dat cuțitul lui: ”Îl meriți!!!!”, chef Bontea nu a apreciat faptul că a schimbat rețeta clasică și nu i-a dat cuțitul lui. Chef Dumitrescu l-a dus în etapa următoare: ”Bravo, mă, băiatule!”.

Vezi aici reteta lui Andrei!

”Totul merge împotriva mea!”Mihaela a făcut un desert ”mult prea rudimentar” pentru gustul lui chef Dumitrescu: ”O doamn... CONCURS! "Regis Stone - Găteşte ca un maestru bucătar!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x