Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

De ce concurenții "Chefi la Cuțite" pregătesc patru farfurii, deși show-ul are doar trei jurați

"Chefi la cuțite" este una dintre cele mai îndrăgite producții TV, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii culinare.

"Chefi la cuțite" este una dintre cele mai îndrăgite producții TV

În fiecare sezon, sute de concurenți trec pragul "Chefi la cuțite" pentru a își demonstra talentul în materie de gastronomie.

Dincolo de poveștile lor și momentul jurizării, clipele pe care aceștia le petrec trudind în bucătărie reprezintă una dintre cele mai importante părți ale show-ului.

Citește și: Verdict surpriză! Cătălin Scărlătescu a anunțat cine primește penultima amuletă de la „Chefi la cuțite

În cadrul procesului de preparare, cei din fața televizoarelor au oportunitatea de a prinde trucurile pe care doar bucătarii experimentați le cunosc.

Când timpul dedicat gătitului s-a terminat și concurenții asamblează farfuriile, mulți dintre fani au observat că aceștia pregătesc patru dish-uri.

Citește și: Cu o ținută îndrăzneață, Ștefania Costache (Lolrelai) i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Ce le-a dezvăluit

De ce patru, dacă juriul este format din trei persoane? Ei bine, farfuria care este în plus ajunge la fotograful emisiunii, care se ocupă de prezentarea ce are loc înainte ca preparatul să ajungă la chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Video