Antena Căutare

De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”

Lidia Buble, Estera Buble și Mihai Petre nu au participat la ediția specială de Chefi la cuțite, dufuzată la Antena 1 în perioada 29 noiembrie-1 decembrie.

Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite Galerie
Pe 29 moiembrie-1 Decembrie concurenții sezonului 4 Asia Express gătesc la Chefi la cuțite | Antena 1

Lidia Buble a fost întrebată de fani de ce nu a participat la ediția specială de Chefi la cuțite alături de foștii săi colegi de la Asia Express. În perioada 29 noiembrie-1 decembrie 15 dintre cei 18 concurenți Asia Express, sezon 4 au acceptat provocarea de a găti în ehipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Lidia Buble le-a spus fanilor că motivul pentru care nu a participat a fost acela că nu și-a dorit să meargă fără sora ei, iar Estera Buble nu locuiește în România, ci în Austria și nu a putut ajunge la filmările show-ului.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat, după ce a vrut să-și saboteze soția. Mănușa i-a luat foc

De ce nu au participat Lidia și Estera Buble la edițiile speciale de la Chefi la cuțite

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut', a explicat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

În ceea ce-l privește pe Mihai Petre, acesta nu a putut ajunge pentru că a fost alături de dansatorii săi la o compeitție din Israel. Astfel, Elwira Petre a venit la Chefi la cuțite fără soțul ei.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Proba de gătit la care a ieșit show. Două echipe au cântat în timp ce preparau mâncarea

De ce nu a participat Mihai Petre la edițiile speciale de la Chefi la cuțite

După finala Asia Express, câștigată de soții Petre, Elwira a mers la Neatza cu Răzvan și Dani alături de fiica sa cea mare, Catinca, iar Mihai Petre a intrat online pentru a transmite un mesaj din Israel.

Mihai Petre a fost emoționat pentru că s-a aflat în momentul difuzării finalei chiar în țar aîn care aceasta s-a desfășurat.

Lidia Buble a spus că ea nu și-a dorit să vină singură la Chefi la cuțite.

„Nu am știut că mă îndrăgiți atât de tare. Toată lumea îmi spune că trebuia să merg pentru că și Elwira a mers singură. Eu nu aveam de unde să știu că și ea merge singură. În momentul ăla am simțit că n-am ce să fac fără Esti. Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o pentru că sunt un om foarte asumat. Îmi pare rău doar că acum îmi dau seama cât de mult v-ați fi dorit voi să mă vedeți pe mine acolo și pe Esti', le-a mai transmis cântăreața fanilor ei.

În ediția specială de Chefi la cuțite Sorin Bontea i-a ales în echipa albastră pe Adriana Trandafir, Zarug, Connect-R, Alexandra Ungureanu și Emi, Florin Dumitrescu i-a ales în echipa gelbenă pe Patrizia Paglieri, Elwira Petre, Cosmin Natanticu, Shft și Cuza, iar Cătălin Dumitrescu i-a ales în echipa roșie pe Maria Speranța Trandafir, Lorelei, Eliza Natanticu, Anca Ungureanu și Francesco Paglieri.

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Patru concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce veste au dat chefii... Chefi la cuțite, 1 decembrie 2021. Chefii au decis să participe la proba de avantaj. Cine e Anita, tânăra care primește ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x