Antena Căutare

De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Cătălina Asăvoaie are 33 de ani, este din Iași și este casnică. Aceasta a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit, chiar dacă și-a descoperit această pasiune mai târziu! Totuși, povestea ei de viață i-a uimit pe jurați.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă specială de paste cu radicchio, Cătălina Asăvoaie a sperat că va reuși să primească măcar două dintre cuțitele juraților de la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

În timp ce și-a pregătit mâncarea, tânăra a povestit detalii din viața ei.

„Eu am început să gătesc când aveam 19 ani, nu știam nimic să fac, dar am învățat de la prieteni. Aveam 15 ani când mama a plecat în Italia și m-a crescut bunica. Mi-am cunoscut soțul atunci, în clasa a 9-a eram, el avea 23 de ani. M-am îndrăgostit de el. Am rămas însărcinată și la 18 ani m-am căsătorit și am abandonat școala. Mama nu s-a întors din Italia, de rușine că am făcut toate astea. Tata a fost alături de mine mereu și bunica. Avem acum doi copii, unul de cincisprezece și unul de unsprezece ani. Am familia mea, a trecut tot răul spre bine. Am plecat la mama în 2005, după ce n-o mai văzusem de patru ani. Țin minte că ne-am prins în brațe și am plâns peste jumătate de oră, nu am putut vorbi. Mi-a lipsit mult mama mea, pentru că orice copil are nevoie de ambii părinți. Nu aș vrea să-mi părăsesc niciodată copiii pentru bani”, a mărturisit tânăra, cu lacrimi în ochi, în a treia ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Odată ajunsă în platou, concurenta a dezvăluit și alte detalii incredibile din viața sa desprinsă parcă dintr-un film. Cătălina Asăvoaie a explicat că stătea în Italia atunci când soțul său a venit într-o zi acasă și a anunțat-o simplu: „Eu îmi cumpăr o vidanjă și mă întorc acasă, în România”.

De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Cătălina Asăvoaie, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Cătălina Asăvoaie, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

„Acum avem o vidanjă, îl ajut și eu la treabă, mergem împreună și facem treabă”, a povestit mândră și extrem de fericită concurenta.

După ce i-au ascultat incredibila poveste de viață, cei trei au întrebat-o pe concurentă în echipa cui ar vrea să meargă, iar răspunsul a fost uimitor!

citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare

„Eu când mă uitam la televizor mă întrebam de ce toate femeile se duc la Scărlătescu, ce are domnul Scărlătescu. Acum când m-a întrebat și pe mine la cine vreau să mă duc...Tot la Scărlătescu! Nu știu, are așa o față care îmi spune să mă duc la el”, a dezvăluit concurenta, sprea marea surprindere a lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Cum au reacționat cei trei chefi la un asemenea răspuns? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monr... Pare simplu, dar nu e. Ce preparat de senzație trebuie să facă chefii pentru a treia amuletă a sezonului...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x