Antena Căutare

De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Cătălina Asăvoaie are 33 de ani, este din Iași și este casnică. Aceasta a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit, chiar dacă și-a descoperit această pasiune mai târziu! Totuși, povestea ei de viață i-a uimit pe jurați.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cu o rețetă specială de paste cu radicchio, Cătălina Asăvoaie a sperat că va reuși să primească măcar două dintre cuțitele juraților de la emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

În timp ce și-a pregătit mâncarea, tânăra a povestit detalii din viața ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată ajunsă în platou, concurenta a dezvăluit și alte detalii incredibile din viața sa desprinsă parcă dintr-un film. Cătălina Asăvoaie a explicat că stătea în Italia atunci când soțul său a venit într-o zi acasă și a anunțat-o simplu: „Eu îmi cumpăr o vidanjă și mă întorc acasă, în România”.

De ce vor toate participantele în echipa lui chef Scărlătescu. Explicația unei concurente măritate

Cătălina Asăvoaie, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Cătălina Asăvoaie, la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1

„Acum avem o vidanjă, îl ajut și eu la treabă, mergem împreună și facem treabă”, a povestit mândră și extrem de fericită concurenta.

După ce i-au ascultat incredibila poveste de viață, cei trei au întrebat-o pe concurentă în echipa cui ar vrea să meargă, iar răspunsul a fost uimitor!

citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare

„Eu când mă uitam la televizor mă întrebam de ce toate femeile se duc la Scărlătescu, ce are domnul Scărlătescu. Acum când m-a întrebat și pe mine la cine vreau să mă duc...Tot la Scărlătescu! Nu știu, are așa o față care îmi spune să mă duc la el”, a dezvăluit concurenta, sprea marea surprindere a lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Cum au reacționat cei trei chefi la un asemenea răspuns? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monr... Pare simplu, dar nu e. Ce preparat de senzație trebuie să facă chefii pentru a treia amuletă a sezonului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x