Căutare Live

De la „Asia Express” la „Chefi la cuțite”! Nico și Andra au făcut show în bucătărie

Surpriză uriașă în ediția 11 din sezonu 8 „Chefi la cuțite”! Nico și fiica sa, Andra, au venit să își revadă colegul de la „Asia Express”!

Nico și Andra au venit la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Dorul de „Asia Express” le-a făcut pe Nico și pe fiica sa, Andra, să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, pentru a-l revedea pe Sorin Bontea!

Nico și Andra de la Asia Express au venit la Chefi la cuțite

„Este pentru prima oară când suntem la un show culinar”, a dezvăluit Nico, având totuși ceva emoții.

Nico a decis să pregătească un desert, iar Andra a ales o rețetă de midii. Cele două au dat tot ce au avut mai bun pentru a pregăti niște farfurii gustoase și aspectuoase.

citește și: Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale despre struți: „A zis că sunt curcani altoiți”

Așa cum s-au „ciondănit” la „Asia Express”, la fel s-au aprins puțin spiritele și la „Chefi la cuțite”, semn că Nico și Andra sunt în continuare două caractere puternice, cu păreri diferite.

citește și: Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor

Totuși, cele două au avut și ceva în comun: dorința de-a impresiona pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Faher Balak, irakianul de la „Chefi la cuțite”, iubește România mai ceva ca un român: „Aici e țara mea! E ca în Rai”... Emoții imense la „Chefi la cuțite”! Jakob Hausmann a jurizat preparatele chefilor: „Are o față împietrită”...
Ultimele știri