Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

De nerecunoscut! Cum arată azi Mihai Munteanu, câștigătorul show-ului „Chefi la cuțite”, sezon 6! „Munti?!”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Mihai Munteanu (chef Munti), câștigătorul sezonului 6 al celui mai îndrăgit show culinar, a slăbit extrem de mult și mulți abia dacă l-au mai recunoscut.

Mihai Munteanu, câștigătorul show-ului „Chefi la cuțite”, sezon 6! „Munti?!” (sursa foto: facebook)

În sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în marea finală au ajuns Maria Burlacu și Andrei Balazs din echipa lui Cătălin Scărlătescu și Mihai Munteanu (cunoscut și ca chef Munti), din echipa lui Sorin Bontea.

Cum arată azi Mihai Munteanu (Munti), câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 6

A fost o confruntare de zile mari, urmărită cu sufletul la gură de către fanii show-ului culinar. La final, cel mai bun dintre cei buni a fost Mihai Munteanu, care a reușit astfel să pună mâna pe marele trofeu, în valoare de 30.000 de euro.

citește și: S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la iveală

Timpul a trecut și pe chef Munti am putut să-l vedem apoi gătind în emisiunea „Star Matinal” a celor de la Antena Stars.

De nerecunoscut! Cum arată azi Mihai Munteanu, câștigătorul show-ului „Chefi la cuțite”, sezon 6! „Munti?!”

Mihai Munteanu, câștigătorul show-ului „Chefi la cuțite”, sezon 6 (sursa foto: facebook)

Totuși, o surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite” a fost transformarea prin care a trecut fostul câștigător al emisiunii! Acesta a slăbit enorm de mult și arată complet altfel.

citește și: Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a dat cărțile pe față și a recunoscut totul! „Babanașii mei! Am învățat să mă accept”

Mihai Munteanu (chef Munti) este extrem de active pe rețelele de socializare și face senzație cu fiecare fotografie postată, semn că acesta se bucură de multă apreciere din partea fanilor săi.

Totuși, nu puțini sunt cei care care se întreabă dacă el este Munti, semn că schimbarea de look este una radicală.

Video