Antena Căutare

De ziua lui, chef Scărlătescu primește surprize în farfurie! „Băi, m-ai făcut taximetrist!”

   Marți este seara surprizelor în farfurie pentru chef Scărlătescu. Pentru că ziua sa de naștere l-a prins pe platourile de filmare, acesta a avut parte de o serie de degustrări neașteptate.

Marți este seara surprizelor în farfurie pentru chef Scărlătescu. Pentru că ziua sa de naștere l-a prins pe platourile de filmare, acesta a avut parte de o serie de degustrări neașteptate.

Așa se face că ediția de marți, 27 septembrie, se deschide cu o jurizare aparte: cei trei chefi primesc în farfurie paste carbonara, gătite chiar de chef Dumitrescu. Singurul care nu știe însă acest lucru este sărbătoritul zilei, chef Scărlătescu, astfel că acesta va avea numai comentarii amuzante pentru cei din jur. „Astea sunt paste gătite de cineva din Germania. De fapt, un taximetrist sau muncitor italian plecat în Germania”, își dă el cu părerea. „Scărlătescule, m-ai făcut taximetrist”, va izbucni în râs Florin Dumitrescu, dezvăluindu-i acestuia că el i-a gătit pastele, special pentru ziua sa de naștere.

O altă surpriză în farfurie va fi chiar burgerul realizat după rețeta lui chef Scărlătescu. Iar autorii lui vor fi chiar foștii concurenți din echipa roșie a primului sezon „Chefi la cuțite”, care au continuat să lucreze cu liderul lor și după încheierea concursului. Cum va reacționa Cătălin când la jurizare va găsi în farfurie propriul burger, al cărui gust este inconfundabil, dar și cât de nedumerit va fi, telespectatorii Antena 1 vor afla marți de la 20.30.

Și dacă surprizele pentru chef Scărlătescu vor fi dintre cele mai plăcute, nu același lucru îl poate spune Florin Dumitrescu. Seara de marți va fi una a preparatelor exotice și neobișnuite, iar un concurent va reuși să-l facă pe chef Dumitrescu să fugă de lângă farfurie când va vedea ce se află acolo. „Nu pot să stau lângă ea”, va excalama acesta, „îmi stă inima”. Despre ce este vorba rămâne de văzut marți seară la „Chefi la cuțite”.

„Chefi la cuțite”, lider de piață pe toate categoriile de public! Ce surprize vor fi în ediția următoare?... Facebook-ul zice că e sărbătoare, iar Bontea dă tonul! ”Mulți ani trăiască”, pe voci de chefi, special pentru Scărlătesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x