Antena Căutare

Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, s-a pozat alături de soțul ei. Cine este și cum arată

Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a vorbit cu multă pasiune despre povestea de dragoste pe care o are cu soțul său, Ștefan. De curând, aceasta a publicat în mediul online o imagine cu bărbatul pentru care s-a mutat în România.

Colaj cu Diane Inamahoro în două ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a vorbit cu multă pasiune despre povestea de dragoste pe care o are cu soțul său, Ștefan | Antena 1

Diane Inamahoro a cucerit simpatia telespectatorilor încă din preselecțiile sezonului 11 Chefi la cuțite. Aceasta a pășit în platoul emisiunii cu zâmbetul pe buze și mai pregătită ca niciodată să-i impresioneze pe jurați cu preparatul său.

Concurenta s-a descurcat de minune și în bootcamp, unde i-a captat atenția lui chef Sorin Bontea. Farfuriile ei au reușit să o ducă în etapa următoare a competiției: formarea echipelor. Astfel, Diane Inamahoro a primit o tunică roșie.

Deși este o persoană rezervată în ceea ce privește viața personală, concurenta publică des imagini cu familia ei pe rețelele sociale. De curând, aceasta s-a pozat alături de soțul său despre care a vorbit cu mare drag în show-ul culinar.

Cum arată Ștefan, bărbatul pentru care Diane Inamahoro din sezonul 11 Chefi la cuțite s-a mutat în România definitiv. Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Diane Inamahoro a dezvăluit în preselecțiile sezonului 11 Chefi la cuțite că are 34 de ani, vine din Burundi, Africa, și este mediator intercultural. De asemenea, concurenta le-a povestit juraților cum a reușit să se mute definitiv în România.

Astfel, aceasta a pășit pentru prima dată în țara noastră în anul 2012 când a venit alături de soțul ei, Ștefan. Diane Inamahoro a povestit, fără ezitare, că și-a cunoscut marea dragoste în Burundi. Bărbatul lucra ca geograf acolo.

Citește și: Mesajele lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după ce și-au ales echipele din sezonul 11 Chefi la cuțite

„Am ajuns în România pentru prima dată în 2012 cu actualul meu soț. S-a potrivit tocmai bine pentru că terminasem facultatea. Cum am ajuns în România, Ștefan m-a pus în legătură cu organizația care asista migranții din afara Uniunii Europene. Din 2016 lucrez cu ei ca mediator intercultural”, a mărturisit ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diane Inamahoro i-a oferit soțului său 4 copii minunați. Tot în cadrul show-ului culinar, aceasta a dezvăluit că vizitează alături de micuții săi locul în care s-a născut și crescut.

„Mi-am cunoscut soțul în Burundi, lucra acolo ca geograf. A lucrat mult în Africa. Prima întâlnire a fost pe stradă, el m-a văzut, eu mă duceam să iau un autobuz către casă și a venit după mine. M-a luat de mână, chiar urcam în autobuz, și s-a prezentat foarte liniștit. A zis că îl cheamă Ștefan Roman și că e din România. Mi-a lăsat numărul de telefon și mi-a zis că și-ar dori să ne cunoaștem mai bine.

El s-a îndrăgostit la prima vedere, mie mi-a luat un pic de timp. Trebuia să văd dacă e serios omul. A fost prea serios!”, a mai mărturisit concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea în preselecții.

Citește și: Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

Un lucru este cert, Diane Inamahoro și Ștefan trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar legătura dintre ei este foarte specială. Acest detaliu se poate observa în modul în care concurenta vorbește despre sufletul său pereche.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezo... Cât de frumoasă este fiica Monicăi Pușcoiu din echipa lui chef Sorin Bontea. Concurenta are o fetiță minunată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x