Antena Căutare

Drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11. Prin ce a trecut concurentul: „Mi s-a oprit inima”

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite, puțini știu prin ce dramă a trecut Stelian Nistor. Concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu s-a confruntat cu momente cumplite.

Colaj cu Stelian Nistor în două ipostaze la Chefi la cuțite Galerie
Deși este mereu cu zâmbetul pe buze în bucătăria sezonului 11 Chefi la cuțite, puțini știu prin ce dramă a trecut Stelian Nistor | Antena 1

Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o poveste impresionantă de viață. Acesta a pășit în bucătăria show-ului culinar cu puțin timp în urmă datorită unei amulete periculoase, alături de alți concurenți.

Încrezător în experiența sa de-a lungul anilor, bucătarul a venit în sezonul 11 Chefi la cuțite cu un preparat inedit. Stelian Nistor i-a cucerit pe jurați cu farfuria lui, motiv pentru care a ajuns în bootcamp.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Mihaela Zahariea s-a înfuriat când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. Ce s-a întâmplat la duel

Chiar dacă lucrează în bucătărie de la 17 ani, concurentul nu a intrat în echipele chefilor încă de la început. La preselecții, bucătarul a discutat fără ezitare despre cariera lui, dar și despre cele mai grele momente prin care a trecut.

Care este drama neștiută a lui Stelian Nistor de la Chefi la cuțite sezonul 11

Stelian Nistor a venit din Sibiu mai hotărât ca niciodată să demonstreze tuturor că locul lui este în competiția sezonului 11 Chefi la cuțite. În timp ce povestea despre cea mai mare pasiune a lui: bucătăria, concurentul nu s-a putut abține și a scos la iveală drama lui.

„Lucrez în bucătărie de la vârsta de 16-17 ani. Eu lucrez în Suedia iarna. La început mi-am găsit de lucru în Centrul Vechi din Sibiu, am început ca ucenic, apoi am cunoscut bucătari, am învățat meserie. Acolo am cunoscut un om care căuta bucătari în Suedia. M-am hotărât să plec pentru 5 luni. Am muncit foarte mult. Munceam zi de zi de la zece la zece seara. Dar nu îmi pare rău”, a mărturisit bucătarul.

Citește și: Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o soție superbă. Cât de frumoasă este Daniela

La scurt timp de la revenirea în țară, Stelian Nistor a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Acesta a fost implicat într-un grav accident rutier și a fost în comă două săptămâni.

„Când am venit acasă, am avut un accident foarte grav. Am plecat de acasă și cineva a intrat frontal în mine. Mergeam pe Națională (n.r. DN) și o mașină a intrat în mine. Mi s-a oprit inima de trei ori. Am fost vreo 2 săptămâni în comă. Am stat 65 de zile în spital și nouă luni de zile imobilizat la pat”, a povestit el.

Clipele negre au continuat pentru Stelian Nistor după accidentul rutier. La câteva luni de la incident, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu și-a pierdut tatăl, fapt care l-a dus la depresie.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea a fost făcută de un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, au fost depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Stelian Nistor, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu, are o soție superbă. Cât de frumoasă este Daniela... Prin ce dramă a trecut Amalia Mihart (Esa) de la Chefi la cuțite sezonul 11. Concurenta s-a luptat cu o boală cumplită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x