Antena Căutare

Dumitru Paul Tudosescu de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fiul lui. Cum arată băiatul cuțitului de aur

Încă din audiții, Dumitru Paul Tudosescu a dezvăluit faptul că are un băiat. De curând, fanii emisiunii Chefi la cuțite au descoperit cum arată fiul cuțitului de aur și au reacționat imediat. Un detaliu i-a surprins pe mulți.

colaj foto cu poze cu dumitru paul tudosescu in diferite editii ale emisiunii chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Concurentul de la Chefi la cuțite sezonul 11 este foarte mândru de fiul său | Antena 1

Încă din etapa degusătrilor pe nevăzute, Dumitru Paul Tudosescu a reușit să îl impresioneze pe Cătălin Scărlătescu nu doar cu preparatul pregătit, ci și cu experiența profesională și cu povestea de viață surprinzătoare. Deși a avut vicii periculoase, acesta n-a renunțat niciodată la pasiunea pentru bucătărie, la familie și la grija pentru băiatul său, ba chiar a reușit să ajungă pe drumul cel bun, demonstrând că este un adevărat luptător. Convins că se va putea baza pe el în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, juratul i-a oferit cuțitul de aur.

Ajuns în fața chefilor, concurentula dezvăluit faptul că, deși este divorțat și are deja o viitoare soție, el continuă să aibă grijă de fiul său. Recent, fanii au descoperit cum arată băiatul cuțitului de aur și un detaliu i-a surprins pe mulți.

Dumitru Paul Tudosescu de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fiul lui. Cum arată băiatul cuțitului de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu

În ediția 16 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Dumitru Paul Tudosescu i-a surprins pe chefi cu povestea lui de viață.

„Sunt bucătar de la 14 ani. Am plecat în Anglia din cauza unor probleme. Am fost nevoit să scap din cercul în care eram și am făcut ceva. A fost complicat! Am avut familia lângă mine, am plecat din România cu gândul să fac un curs de bucătar. Aveam două opțiuni: ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ. Mi-am dat seama prea târziu. În 2005 am plecat în Anglia, nu știam engleză deloc.Nu regret ce a fost în trecut, a fost o lecție de viață.După 9 - 10 ani de Anglia s-a născut băiatul meu și am primit o ofertă din România. Acolo mi-am cunoscut actuala parteneră, viitoarea soție. Fosta mea soție locuiește alături de băiatul meu. Ele lucrează împreună. Momentan locuiesc în Anglia.”, a povestit Dumitru Paul Tudosescu.

Acesta a explicat faptul că, deși urmează să se căsătorească, el continuă să aibă grijă de băiatul său, pe nume Aris.

Citește și: Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fetița ei. Cum arată Kasia

Dumitru Paul Tudosescu pare să aibă o relație apropiată cu fiul său, lucru ce se poate vedea în fotografiile în care cei doi apar împreună. Cuțitul de aur este extrem de mândru de băiatul său și nu ratează vreo ocazie să arate asta și prietenilor și urmăritorilor săi de pe Facebook.

De curând, fanii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 care i-au vizitat profilul au putut descoperi nu cum arată Aris, băiatul lui, și nu mică le-a fost surpriza atunci când s-au uitat mai atent la poze, căci un detaliu i-a surprins pe mulți: asemănarea izbitoare dintre băiat și tatăl lui.

Citește și: Cum arată soția lui Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 11. Cât de frumoasă este aceasta

Cei doi seamănă ca două picături de apă, având păr închis la culoare și ochi verzui-albaștri. De fiecare dată când publică poze împreună, aceștia primesc numeroase aprecieri și comentarii din partea cunoscuților.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider incontestabil de audiență. Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat cel de-al treilea battle... Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat într-o bluză mulată și „periculos” de scurtă. Ce detaliu s-a vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x