Antena Căutare

După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au aflat că nu mai e mult până ce va începe sezonul 8 al emisiunii. Totuși, la scurt timp după ce s-au încheiat filmările, Chef Florin Dumitrescu a făcut un anunț ce i-a luat prin surprindere pe mulți.

După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat Galerie
Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, mesaj neașteptat pentru fani

Epidemia de coronavirus din România a afectat nu doar artiștii, ci și diferitele emisiuni, printre care și Chefi la cuțite. Intrarea în stare de urgență a țării a oprit filmările emisiunii, desi acestea începuseră încă din luna februarie. Odată ce situația a permis acest lucru, filmările pentru sezonul 8 Chefi la cuțite au fost reluate, spre marea bucurie a fanilor emisiunii.

CHEF FLORIN DUMITRESCU, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ PENTRU DANI

Surpriza a fost mare atunci când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Gina Pistol au început să publice fotografii realizate pe platoul de filmare, semn că sezonul 8Chefi la cuțite” este foarte aproape de-a începe!

Totuși, nu mulți știu faptul că cei trei jurați ai emisiunii au recurs la sacrificii importante în toată această perioadă.

citește și: Când începe sezonul 8 Chefi la cuțite! Vestea pe care o așteptau fanii emisiunii de la Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, de exemplu, a ales să stea în mansarda casei pe perioada filmărilor, pentru a-și proteja familia de riscul de-a se infecta cu coronavirus, în cazul în care el este purtător asimptomatic. Acesta și-a revăzut familia abia după ce a primit mai multe teste negative, prin care i se confirma faptul ca nu are virusul.

După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, mesaj neașteptat pentru fani

Chef Florin Dumitrescu, mesaj important pentru fanii Chefi la cuțite

Chiar dacă cei de la Antena 1 au luat toate măsurile de protecție necesare, Chef Florin Dumitrescu a dat dovadă de multă grijă și responsabilitate, atunci când a ales să stea departe de soție și de cele două fetițe ale sale, în perioada în care este prins cu filmările și intră în contact cu numeroase persoane.

Iată mai jos mesajul postat recent de Chef Florin Dumitrescu, pe pagina sa oficială de Facebook.

citește și: Ce a trebuit să facă Florin Dumitrescu pentru primii bani câștigați: „Toți am făcut așa”

„Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ. Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe.

citește și: Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță”

Cristina Sima Dumitrescu mai e puțin! A fost foarte greu astea 2 luni fără voi! #happyfamilytime #dordevoi #fetelemele #responsabil #fuckcovid19”

Așa cum era de așteptat, mesajul a devenit imediat viral și a adunat mii de reacții și mesaje de felicitare din partea fanilor care au înțeles efortul depus de juratul emisiunii „Chefi la cuțite” pentru sezonul 8. Gestul său poate servi drept exemplu pentru cei care vor să se protejeze de coronavirus.

Când începe sezonul 8 Chefi la cuțite! Vestea pe care o așteptau fanii emisiunii de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x