Antena Căutare

E tristețe mare în tabăra de la Șopârlița! Au venit rezultatele, iar marii câștigători sunt... Cruduțele și familia!

Nu mai e nimic de salvat! Cine primește voturile celor trei chefi sunt câștigătorii serii și finaliștii sezonului special de Chefi la Cuțite. Cei trei amfitrioni ai show-ului au judecat corect și au anunțat marii învingători

Nu mai e nimic de salvat! Cine primește voturile celor trei chefi sunt câștigătorii serii și finaliștii sezonului special de Chefi la Cuțite. Cei trei amfitrioni ai show-ului au judecat corect și au anunțat marii învingători.

Cu cele mai bune farfurii pe care le puteau face, cele trei echipe s-au prezentat aproape de perfecțiune, iar acest lucru le-a complicat existența celor care decid cine o să se lupte pentru premiul de 10.000 de euro.

După îndelungi analize și păreri în contradictoriu, marele juriu a ajuns la un acord de principiu. Marii câștigători ai serii sunt fetele familiei Crudu și familia lor.

Jurizarea supremă! Cine merge în Marea Finală? Se aruncă vorbe grele la degustare: „Ăsta ar fi în stare să mănânce și co... Chefi la cuțite - Familii la cuțite. Seara răsturnărilor de situații și a marilor surprize. Familia Crudu e în Marea Fin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x