Antena Căutare

Echipa albastră rămâne în doi oameni! Chef Florin Dumitrescu, dezamăgit de plecarea Elenei Rus

S-au aruncat zarurile ultimelor două confruntări pe echipe înainte de semifinala și finală sezonului de poveste „Chefi la cuțite”.

S-au aruncat zarurile ultimelor două confruntări pe echipe înainte de semifinala și finală sezonului de poveste „Chefi la cuțite”.

Ediţia a testat la foc continuu abilitatea bucătarilor de a lucra sub tensiune, pentru că probele au devenit din ce în ce mai complexe, iar rivalitățile dintre echipe au înteţit competiția.

Echipa albastră rămâne în doi oameni! Chef Florin Dumitrescu, dezamăgit de plecarea Elenei Rus

Chefi au decis ca Elena Rus, din echipa albastră, să plece acasă. Preparatul ei a fost cel mai slab dintre cele intrate la duel.

Vă reamintim că Elena s-a reîntors în acest sezpn al show-ului culinar, după ce a plecat din sezonul IV al emisiunii ”Chefi la cuțite”, în ultima probă din bootcamp.

„M-am măritat de harnică, nu de frumoasă. Eu fac scandal și mâncare din ce am la îndemână”, s-a prezentat Elena Rus din Tiha Bârgăului în ambele sezoane Chefi la Cuțite.

Aceasta a spus că experiența Chefi la cuțite a fost una extraordinară, la care ar participa din nou și din nou, chiar și de o mie de ori.

Elena Rus a recunoscut de fiecare dată că iubește produsele tradiționale și crede că dacă le aranjezi puțin, pot concura ușor cu produsele fine dining. Din păcate, nici a doua oară, Elena nu a avut prea mult noroc.

Ceartă între concurenții echipei galbene! Chef Sorin Bontea: "Ce vârstă au copiii ăștia?"... Chef Florin Dumitrescu a primit o lovitură cruntă! Emisiunea a fost lider de piață pe toate categoriile de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x