Antena Căutare

El e clona lui Scărlătescu! Vlăduț Manoliu a făcut magie curată la Chefi la cuțite: „Ajung până în finală”

Vlăduț Manoliu are 31 de ani și a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că este un bucătar cu experiență, care merită să ajungă în etapa următoare din competiție.

El e clona lui Scărlătescu! Vlăduț Manoliu a făcut magie curată la Chefi la cuțite: „Ajung până în finală” Galerie
Vlăduț Manoliu a făcut senzație la „CHefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vlăduț Manoliu a decis să pregătească un file de biban de mare cu piure de cartofi și creveți cu salsa de roșii cherry.

Vlăduț Manoliu a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

„Mi s-a spus că nu o să ajung foarte departe în bucătărie, dar fiind ambițios am decis să demonstrez că pot. Erau un copil, m-au trimis la curățat cartofi și au venit înapoi după patru ore. Au fost uimiți de cât curățasem, așa că apoi mi-au arătat mașina de curățat cartofi. Am învățat bazele bucătăriei la Hanul Ancuței, am învățat bucătărie hard core și am ajuns să și gătesc, tot acolo. Am gătit pentru trei președinți ai României. Când am fost în Irlanda am gătit pentru Conan McGregor și familia lui”, a dezvălui tânărul, înainte de-a ajunge în fața celor trei chefi.

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

„Sunt îndeajuns de arogant încât să cred că pot să fiu peste toată lumea. Poate că astăzi nu sunt câștigătorul finalei sezonul 8, dar până în finală o să ajung”, a dezvăluit bucătarul, extrem de sigur de talentul său în materie de gătit.

„Clona lui Cătălin Scărlătescu”, așa a fost poreclit concurentul care a apărut în fața chefilor pentru a afla verdictul.

„Lucrez în bucătărie de la 16 ani. Prima data m-am angajat la 15 ani ca florar. În anul următor mi s-a ivit oportunitatea să mă angajez în bucătărie. După două săptămâni mi-au dat un curățitor de legume, nu aveam voie să pun mâna pe cuțit. De la Hanul Ancuței am fost prin multe restaurante, am mers în Danemarca, Germania, Irlanda”, a povestit Vlăduț Manoliu.

citește și: Veste neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 13 dată de Chef Marian Cernat

A urmat apoi un dialog savuros între concurent și cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Deși farfuria a arătat delicios, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu i-au făcut și câteva observații. La final, verdictul a fost unul pe măsura emoțiilor: cu trei cuțite, Vlăduț Manoliu a trecut în etapa următoare din competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Amuleta 13 încinge spiritele în bucătăria „Chefi la cuțtie”! Ce au pățit Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu... „S-au aliniat planetele”. Descoperire de senzație la emisiunea „Chefi la cuțite”. Ce au observat jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x