Antena Căutare

Exclusiv. Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute despre cum i-a cunoscut pe Dumitrescu și Bontea. Cum arăta acum 10 ani

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce a făcut la prima sa întâlnire cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dar și ce relație există între ei, de fapt. Fanii au putut descoperi inclusiv cum arăta juratul, înainte de Chefi la cuțite, dar și multe alte detalii savuroase, cu puțin timp înainte de premiera Chefi la cuțite sezonul 10.

colaj foto cu catalin scarlatescu si sorin bontea si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri de senzație într-un interviu pentru Antena 1, chiar înainte de premiera Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul jurat al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 1. Acesta a dezvăluit cum i-a cunoscut pe colegii săi de platou, dar și ce a făcut la prima întâlnire cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ce relație există între ei de fapt și multe alte detalii pe care fanii nu le știau.

Ce a dezvăluit Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, înainte de Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Se fac zece ani de când Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au devenit colegi de platou și, de atunci, cei trei au trecut prin numeroase aventuri și peripeții împreună.

Citește și: Exclusiv. Gina Pistol, despre cum a transformat-o Chefi la cuțite, ce relație are cu chefii sau cu soția lui Florin Dumitrescu

„Cine își mai aduce? Sunt 10 ani de atunci. Ce pot să îmi aduc aminte este că atunci când am dat mâna cu ei le-am spus: Scărlătescu Cătălin, cel mai bun bucătar român în viață. Și de atunci așa a rămas Așa că așa a fost de la început. Cu Florin lucrasem o dată, o singură dată, și nu îmi aduceam aminte de el. Și de Bontea, numai de bine! Era cumva omologul meu dintr-un alt hotel, noi veneam amândoi din două hoteluri foarte mari, unul a rămas, unul a dispărut puțin. Și amândoi făceam cam aceeași muncă, eram amândoi foarte bine înfipți în jobul ăsta de bucătar de hotel. Dumitrescu venea din altă lume, o lume mai boemă, o lume mai boemă, într-o lume în care creativitatea putea să intervină în orice moment. La noi, mai greu. Cam așa a fost întâlnirea noastră. Reacția lor a fost una puțin zâmbăreață, doar că la prima emisiune live un coleg de trust l-a întrebat pe Dumitrescu: Și cum te descurci tu dacă vine un concurent din ăsta mai agresiv, mai dur? La care Dumitrescu ce spune: Păi nu îl am eu pe Scărlătescu lângă mine, cel mai bun bucătar în viață? Deci, gata! Cam așa a fost întâlnirea noastră. Foarte ciudat, sunt mulți ani de atunci. De atunci ne leagă o prietenie interesantă. Ceea ce pot să vă spun este că nu am reușit încă toți trei să iesim la o bere. Încă! Deci prietenia asta se bazează pe altceva, nu pe bere. Se bazează pe foarte multă muncă, pe stres, pe certuri, pe umor. Între noi există tot timpul o competiție incredibil de nelămurită. Nu ne-am lămurit niciodată care are dreptate, de fiecare dată. Suntem trei bucătari diferiți, trei firi vulcanice dar foarte pozitive. Foarte profesioniști. Colegii mei sunt foarte spectaculoși, sunt o adevărată lecție de viață, în toți acești zece ani am avut numai de învățat de la ei”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, cu puțin timp înainte de premiera Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Exclusiv. Sorin Bontea, dezvăluiri despre Dumitrescu, Scărlătescu și Chefi la cuțite sezonul 10. Ce a zis despre familie și trecut

Mai mult decât atât, îndrăgitul bucătar de la Antena 1 a spus în acest interviu ce poate fi integral urmărit pe AntenaPlay și cum au arătat începuturile sale în televiziune, unde a mai filmat și cum a ajuns să iubească ideea de emisiuni TV, deși el venea din lumea bucătarilor de hotel. Dezvăluirile sale sunt cu adevărat savuroase, mai ales că au venit însoțite și de imagini din arhiva personală în care fanii au putut vedea cum arăta acesta la vremea respectivă.

„Înainte de primul meu mare proiect, acolo unde i-am întâlnit pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu, mi s-a mai întâmplat ceva. Am mai făcut câteva rețete la o televiziune de nișă. Uitasem să și gătesc, dacă mă vedeți...Nu mă regăseam în niciun fel. Dar cu timpul m-am obișnuit și cu camera. E puțin mai greu. Cineva din televiziune mi-a spus că dacă o să iubesc camera, atunci și camera mă va iubi pe mine. Și atunci am realizat că trebuie să fiu eu. Nu pot să fiu un actor, să joc rolul lui Florin Piersic în bucătărie”, a mai mărturisit Cătălin Scărlătescu, extrem de sincer, despre începuturile sale în lumea televiziunii.

Chefi la cuțite revine la Antena 1. Sezonul 10 va veni cu surprize

Astfel, telespectatorii îi vor putea vedea pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu implicându-se în cele mai variate activități distractive – de la popice la jocul de darts, trasul cu arcul la țintă, Jenga - jocul turnului instabil, ghicitori sau sculptatul unui portret în pepene.

Fiecare întrecere va fi premiată, în funcție de gradul de dificultate, cu unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul audițiilor pe nevăzute, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul audițiilor.

Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special Chefi la cuțite vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori la Antena 1, începând cu premiera maraton în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Exclusiv. Gina Pistol, despre cum a transformat-o Chefi la cuțite, ce relație are cu chefii sau cu soția lui Florin Dumi... Narcisa Birjaru, imagine de colecție alături de soțul său. Ce mesaj emoționant i-a transmis bărbatului, de ziua lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x