Antena Căutare

Exclusiv. Gina Pistol, despre cum a transformat-o Chefi la cuțite, ce relație are cu chefii sau cu soția lui Florin Dumitrescu

Gina Pistol a oferit un interviu în exclusivitate în care a dezvăluit detalii neștiute despre ea, cei trei jurați de la Chefi la cuțite, relația ei cu soția lui Florin Dumitrescu. Descoperă ce a recunoscut vedeta, cu puțin timp înainte de premiera sezonului 10.

colaj foto cu gina pistol si cei trei chefi, sorin bontea, florin dumitrescu și catalin scarlatescu la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a dezvăluit numeroase detalii savuroase pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Gina Pistol este mai pregătită ca niciodată să facă spectacol la Chefi la cuțite sezonul 10. După o perioadă în care a lipsit de pe micile ecrane pentru a-și dedica timpul fetiței sale, iată că îndrăgita prezentatoare s-a întors pe platourile de filmare pentru Chefi la cuțite sezonul 10, poate cel mai spectaculos dintre toate

Într-un interviu extrem de sincer acordat în exclusivitate pentru Antena 1, frumoasa vedetă și-a surprins fanii cu dezvăluiri pline de „sare și piper”! Am putut afla detalii despre relația ei cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, despre cum a schimbat-o această emisiune de-a lungul timpului, ce amintiri are din culise, ce relație există între ea și Cristina, soția lui Florin Dumitrescu și ce a învățat în cele 10 sezoane de Chefi la cuțite.

Gina Pistol a dezvăluit ce înseamnă Chefi la cuțite pentru ea. Ce a recunoscut, cu puțin timp înainte de premiera sezonului 10, la Antena 1

Fără rețineri și cu zâmbetul fermecător cu care ne-a obișnuit deja, Gina Pistol și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere despre ce înseamnă Chefi la cuțite pentru ea.

„Sunt și mai sensibilă de când am devenit mamă. Ce înseamnă Chefi la cuțite pentru mine? Înseamnă o echipă minunată. Nu vorbim doar de cei trei chefi și cu mine, ci și de echipa care se află în spate. E o echipă minunată, e o echipă mare, e muncă multă, foarte multă muncă. E un proiect de suflet. Vă dați seama că am ajuns la sezonul 10? Zece sezoane, zece! Wow!

Eram toți foarte entuziasmați și nerăbdători să începem acest proiect, pentru că nu știam ce se va întâmpla. Nu știam dacă o să prindă și uite că deja am ajuns în sezonul 10. Asta înseamnă că am avut un real succes. Nu știu să vă zic nimic de la începutul începutului, mi se pare că a fost în urmă cu două vieți. A trecut mult timp și parcă a trecut repede”, a zis îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Exclusiv. Sorin Bontea, dezvăluiri despre Dumitrescu, Scărlătescu și Chefi la cuțite sezonul 10. Ce a zis despre familie și trecut

Tot în cadrul aceluiași interviu, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, dar și cu soția acestuia, Cristina.

„În funcție de disponibilitatea fiecăruia și de timpul pe care îl are fiecare de oferit pentru ieșiri cu prietenii, da. Simt că pot suna pe oricare dintre băieți la orice oră din zi ca să îi întreb ceva sau dacă am nevoie de ceva. Și mi s-a întâmplat de multe ori, ei mereu au fost disponibili pentru mine. La fel și invers. De altfel, Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare. Este un om foarte generos, foarte blând și un om bun. Florin Dumitrescu la fel, mă leaagă și o prietenie frumoasă cu soția lui, Cristina. De când am devenit mamă s-a închegat și mai bine prietenia. Mai degrabă o sun pe Cristina s-o întreb tot felul de lucruri despre copil, despre alimentație. Pe Florin îl deranjez mai degrabă când fac grătare. Și pe Sorin la fel. El e puțin mai retras”, a zis Gina Pistol, cu câteva zile înainte de premiera Chefi la cuțite sezonul 10.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu: „În toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10”. Ce a spus despre Scărlătescu

Acest interviu, ce poate fi integral urmărit pe AntenaPlay, a dezvăluit fanilor ce calități sau defecte au cei trei chefi, dar și în ce mod a schimbat-o această emisiune de-a lungul timpului.

„Esența mea este aceeași, eu sunt același om sensibil, curat, empatic și muncitor. Doar că acest proiect mi-a dat oamenilor ocazia să arăt oamenilor ceea ce nu știau despre mine decât cei apropiați. Chefi la cuțite și Asia Express mi-au oferit ocazia să arăt cum sunt eu. M-am maturizat, eu oricum am fost și un copil matur. Am devenit mamă într-un moment în care nu credeam că o să mai devin mamă”, a zis Gina Pistol.

Povești de viață, cu exemple fericite sau dramaatice, oameni puternici care arată că se poate orice dacă nu îți pierzi speranța și iubirea, amintiri amuzante din culise, lecții de viață împletite cu lecții de gătit și multe, multe zâmbete, așa s-ar rezuma pentru îndrăgita prezentatoare toată această minunată aventură numită Chefi la cuțite.

Chefi la cuțite revine la Antena 1. Sezonul 10 va veni cu surprize

Astfel, telespectatorii îi vor putea vedea pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu implicându-se în cele mai variate activități distractive – de la popice la jocul de darts, trasul cu arcul la țintă, Jenga - jocul turnului instabil, ghicitori sau sculptatul unui portret în pepene.

Fiecare întrecere va fi premiată, în funcție de gradul de dificultate, cu unul, două sau trei jetoane cu chipurile Chefilor. La finalul audițiilor pe nevăzute, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. Pentru ce premiu se luptă în culise Chefii vor afla pe parcursul audițiilor.

Toate surprizele pregătite pentru acest sezon special Chefi la cuțite vor fi descoperite rând pe rând de telespectatori la Antena 1, începând cu premiera maraton în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30. Ulterior, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Cea mai înfocată admiratoare a lui Cătălin Scărlătescu participă la competiția sezonului 10 Chefi la cuțite... Exclusiv. Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute despre cum i-a cunoscut pe Dumitrescu și Bontea. Cum arăta acum 10 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x