Chefi la cutite

Face sado-maso, ca să-și crească fiul bolnav. Clientul e sclavul ei, iar din asta își câștigă pâinea. Oana, concurenta în latex cu o poveste de viață impresionantă

 

Poveștile impresionante își fac loc în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite". Oana Stamate are 30 de ani, își spune Kenia, numele de scenă pe care l-a primit la videochat. Face sado-maso, ca să se întrețină. Clientul e... sclavul ei, iar din asta își câștigă pâinea. 

A învățat bucătăria de mică de la un om care i-a spus pe șleau: "Cât timp porți o fustă scurtă, o să faci bani. Dar n-o să țină o viață".

Povestea Oanei de viață nu e deloc simplă. La 20 de ani a rămas însărcinată, însă copilul s-a născut cu probleme de sănătate, a fost diagnosticat cu epilepsie și tetrapareză spastică. Avea nevoie de bani pentru tratamente, căci Nicolas, fiul născut în aceeași zi cu ea, este universul ei.

Ostropelul și desertul pregătite pentru chefi au dispărut imediat din farfurii, iar atunci când ușile s-au deschis ochii celor trei s-au făcut mari de tot. "Serios, cine a gătit", întreabă chef Bontea. 

Uimiți de apariția Keniei, dar mai ales de "meseria" ei, chefii dau frâu liber imaginației: "Dacă va fi în echipa mea, îi iau un bici pentru voi", se amuză Scărlătescu.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe