Antena Căutare

Faci des friptură? Chef Sorin Bontea îți spune greșeala pe care o faci de fiecare dată

Ce este mai simplu decât să faci o friptură atunci când ajungi obosit acasă?

Ce este mai simplu decât să faci o friptură atunci când ajungi obosit acasă? Pe lângă faptul că nu necesită un timp îndelungat de preparare, carnea prăjită este și foarte gustoasă, mai ales lângă o porție generoasă de cartofi prăjiți.

Chefii îți spun ce greșeli faci în bucătărie fără să-ți dai seama

Chef Sorin Bontea: ”Sunt multe. De la sărarea cărnii înainte de a fi gătită, până la congelarea cărnii (românii cumpără carne proaspată și o congelează, când ar putea cumpăra mai puțină, tocmai pentru a o găti mereu proaspătă). De asemenea, gospodinele obișnuiesc să gătească în cantități mari care să ajungă pentru câteva zile. În opinia mea mâncarea proaspătă este mult mai bună. Dacă gătești zilnic sau o dată la două zile te poți bucura de o alimentație mai variată, mai echilibrată”.

Chef Florin Dumitrescu: ”Românii nu prea gătesc acasă cu unt, care dă o savoare specială mâncărurilor. Și au prostul obicei de a lega sosurile cu făină, de a face răntașuri”.

Chef Cătălin Scărlătescu: ”Vorbim de bucătăria de acasă, să ne înțelegem. Așadar, nu se folosesc cuțite adecvate, peștele de regulă este gătit cu mujdei și mămăligă (opțiunile sunt infinit mai multe, mai variate și mai gustoase), condimentele sunt puține”.

Acum, că știți secretele celor mai iubiți chefi din România, cu siguranță mâncărurile voastre vor avea alt gust.

Marți seară, când emisiunea a fost lider de audiență, s-au încheiat preselecțiile „Chefi la cuțite”... Ce poznă de zile mari a făcut chef Florin Dumitrescu! Detaliile sunt savuroase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x