Antena Căutare

Faher Balak, irakianul de la „Chefi la cuțite”, iubește România mai ceva ca un român: „Aici e țara mea! E ca în Rai”

Unul dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Faher Balak, un mecanic auto care a cerut azil politic în România!

Faher Balak, irakianul de la „Chefi la cuțite”, iubește România mai ceva ca un român: „Aici e țara mea! E ca în Rai” Galerie
Faher Balak, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Surpriza a fost mare pentru Cătălin Scărlătescu atunci când în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Faher Balak, căci cei doi se cunosc de ceva timp. Sătul să nu fie crezut că gătește mai bine decât celebrul bucătar, bărbatul a venit să demonstreze tuturor că are dreptate!

Faher Balak a făcut senzație la Chefi la cuțite

„Sunt irakian. De când m-am născut am avut parte numai de probleme, de război, n-am văzut în viața mea liniște și libertate.

citește și: Chefii s-au jucat mima în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Măciucă le-a dat clasă tuturor

Am plecat la 24 de ani pentru o viață mai bună. Am muncit în Turcia și apoi am vorbit cu fratele meu din Norvegia. Am încercat să ajung în Austria, dar m-au prins la vamă cu o cutie de biscuiți și am ajuns la închisoare.

Am fost trimis din închisoare în închisoare, în Ungaria și România. Am dormit în pădure, fără mâncare, fără nimic. Am cerut apoi azil politic în România. România pentru mine…Mi-a dat libertate, soție și un copil, acum are 11 ani.

citește și: De la „Asia Express” la „Chefi la cuțite”! Nico și Andra au făcut show în bucătărie

Pentru mine, România e absolut tot, aici e casa mea, aici e țara mea. E ca în Rai”, a dezvăluit concurentul, cu lacrimi în ochi.

Pentru preparatul pregătit, Faher Balak a fost răsplătit cu șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

De la agonie la extaz! Lavinia Ilcău s-a întors la „Chefi la cuțite” și a trăit o surpriză uriașă... De la „Asia Express” la „Chefi la cuțite”! Nico și Andra au făcut show în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x