Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Cele mai bune deserturi din istoria emisiunii! Ce au gătit finaliștii

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au pregătit un starter și un fel principal, iar acum a venit momentul degustării desertului! Potrivit juraților, în sezonul 8 am putut descoperi cele mai bune deserturi din istoria show-ului!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei finaliști s-au reîntâlnit în bucătărie și și-au ales echipele, alegând din concurenți pe care i-au avut Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Vă reamintim că echipa Roxanei Blenche este formată din Vincent Lointier, Cristian Boca, Claudia Radu, Roxana Vasile și din Andrei Hîncu (Kani). Maria Șandru i-a ales în echipa sa pe Alberto Chelu, Cristina Raiu, Silviu Costan (Foca), Adrian Luca și pe Zannidache Edmond (Zanni).

Ce deserturi au pregătit concurenții în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

În finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche au avut sarcina de-a pregăti un aperitiv, un fel principal și un desert. La final, concurentul care primește cel mai mare punctaj primește și trofeul de 30.000 euro, devenind astfel câștigătorul sezonului 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți bucătari extrem de buni din România au reprezentat juriul din marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru! Ce a dezvăluit despre ea, în finala „Chefi la cuțite” sezonul 8

Banda a început să meargă și astfel, cei mai buni chefi din țara noastră au început să analizeze și să deguste deserturile pregătite de Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche.

Când desertul pregătit de Roxana Blenche și-a făcut apariția, unii dintre jurați au scos instant telefoanele mobile și au fotografiat preparatul, lăudându-l pentru frumusețea ieșită din comun.

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Mai prejos nu au fost nici deserturile pregătite de Maria Șandru și de Ionuț Belei, așa că sarcina jurizării a devenit brusc cu mult mai complicată.

Ce deserturi au pregătit Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche, în finala emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8? Află totul urmărind clipul video de mai sus!

Finala Chefi la cuțite 2020. Florin Dumitrescu, panicat de desertul Roxanei Blenche! Ce a gătit aceasta... Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e marele câștigător al sezonului 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x