Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2020. Cine e Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8! De ce a fost un concurent unic în istoria show-ului

Ionuț Belei a câștigat finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Cine este, de fapt, tânărul care a reușit să pună mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro?

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8 Galerie
Cine e Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

În luna septembrie, în a opta ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, l-am putut cunoaște pe Ionuț Georgel Belei, un bucătar în vârstă de 25 de ani, care a decis să participe la îndrăgitul show culinar cu scopul de-a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a ajunge în marea finală.

Am aflat astrfel despre concurent faptul că muncește în Germania de câțiva ani și că a trăit în străinătate în ultimii șapte ani, perioadă în care a lucrat mult și a fost nevoit să stea departe de familie, de iubită și de cei dragi, totul pentru a-și urma visul și pentru a demonstra că este un bucătar cu har.

Cine este Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Totuși, Ionuț Belei a decis să își ia inima în dinți și să se înscrie în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în speranța că va reuși astfel să își schimbe viața. Cu premiul obținut, acesta a sperat că se va putea întoarce în România.

I-a promis frumoasei sale iubite că va renunța la munca în străinătate și va reveni în România, dacă va reuși să demonstreze celor din țară că are potențial.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

La vârsta de 19 ani, acesta a plecat în Germania pentru a lucra în construcții, deși avea o diplimă ca tehnician în instalații electrice. Totuși, a plecat la o muncă grea: aceea de a sparge ziduri cu barosul. Ajuns acolo, tânărul a dat peste condiții inumane, greu de imaginat. Potrivit acestuia, a dormit pe jos, într-un loc plin de igrasie și fără geamuri.

Dărâmat, acesta și-a sunat fratele, care i-a oferit o alternativă mai bună. Astfel a ajuns bucătar, dar gândul i-a rămas mereu la casă și la cei dragi, din România.

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

În etapa degustărilor pe nevăzute, Ionuț Georgel Belei a ales să pregătească un nougat mousse cu spumă de grenadină, un desert extrem de fin cu care i-a impresionat pe cei trei jurați din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Pentru rețeta sa, Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur!

citește și: Detalii uimitoare despre Roxana Blenche din finala „Chefi la cuțite” sezonul 8! Ce sacrificiu suprem a făcut concurenta

Concurentul a trecut cu bine peste bootcamp și peste cele paisprezece battle-uri culinare și acesta a reușit astfe să ajungă în semifinala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Ambițios din fire, chiar dacă deține doar o simplă diplomă de electrician, acesta a demonstrat, ediție după ediție, că este un bucătar cu har. După ce a trecut cu bine peste probele din semifinală, acesta a devenit unul dintre cei trei finaliști „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Detalii neștiute despre Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Ionuț Belei și-a ales o echipă puternică și a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

citește și: Sorin Bontea a recunoscut totul despre Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit despre ea

Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți chefi celebri din România au degustat atent rețetele pregătite de Ionuț Belei, Maria Șandru și de Roxana Blenche. La final, jurații au decis că Ionuț Belei merită să fie ales câștigător al sezonului 8 „Chefi la cuțite”.

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

Cine e Ionuț Belei, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8

După ce finaliștii au pregătit un starter, un fel principal și un desert și jurații au degustat farfiriile iată că a fost anunțat cine e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

citește și: Complet neașteptat! Cum s-a comportat Ionuț Belei cu echipa sa, în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8

Surpriza a fost mare atunci când fanii au aflat că Ionuț Belei a pus mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro și pe titlul de câștigător „Chefi la cuțite”.

A fost un sezon de-a dreptul spectaculos, ce s-a terminat cu o bucurie imensă pentru tânărul bucătar care a fost cuțitul de aur al lui Sorin Bontea.

Cu lacrimi de fericire în ochi, Ionuț Belei și-a văzut visul devenit realitate după ce a devenit câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Finala Chefi la cuțite 2020. Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțit... Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x