Antena Căutare

Finala „Chefi la cuțite” 2020. Sezonul 8 își alege câștigătorul pe 16 decembrie, la Antena 1

Informația momentului pentru toți fanii emisiunii „Chefi la cuțite”. Sezonul 8 a fost unul savuros din toate punctele de vedere, dar aventura culinară se apropie cu pași repezi de final. Ultimele ediții vor fi difuzate luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Marea finală „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, are loc în data de 16 decembrie.

Gina Pistol alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost cel mai lung dintre toate, dar și cel mai frumos, potrivit unor declarații făcute chiar de către Cătălin Scărlătescu, la degustarea rețetelor pregătite în ultima probă de duel.

În septembrie 2020 am început călătoria în cel mai spectaculos sezon „Chefi la cuțite”. Bucătari și pasionați de gătit din toată țara s-au înscris la preselecții. Unii, extrem de determinați, au înfruntat chiar și pericolul reprezentat de pandemie și statul în carantină timp de paisprezece zile, totul pentru a ajunge la audiții.

Finala „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, are loc pe data de 16 decembrie 2020, la Antena 1

Zeci de persoane de toate vârstele ne-au surprins nu doar cu povești de viață surprinzătoare, ci mai ales cu rețete delicioase, tradiționale sau nu, menite să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fiecare concurent a sperat că va prinde un loc în finala emisiunii Chefi la cuțite2020, sezonul 8, ce va avea loc în data de 16 decembrie 2020, de la ora 20:30, la Antena 1.

citește și: Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să stau”

După audiții, concurenții care au primit șansa de-a merge mai departe în competiție s-au reîntâlnit cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în etapa de bootcamp. Cei trei jurați ai sezonului 8 „Chefi la cuțite” au dat startul probelor dificile din etapa de bootcamp, imediat după ce și-au făcut intrarea spectaculoasă, în hangarele Romaero.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

La finalul probelor, îndrăgiții bucătari au ales fiecare câte șapte bucătari pentru a-și forma o echipă puternică.

Florin Dumitrescu, în calitate de conducător al echipei în buline, i-a ales pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

citește și: Claudia de la Chefi la cuțite, despre plecarea lui Foca: „Dezvălui un detaliu personal și foarte drag, care are legătură cu el”

Sorin Bontea, conducătorul tunicilor în dungi, i-a ales pe Vlăduț Manoliu, Roxana Blenche, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).

Cătălin Scărlătescu, liderul echipei în carouri, i-a ales pe Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea (soțul celebrei cântărețe Adda), Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (tânărul care a primit cuțitul de aur).

După paisprezece battle-uri palpitante și numeroase eliminări surprinzătoare, cei trei au anunțat care sunt cei nouă semifinaliști care vor trece printr-o serie de probe dificile, în goana către marea finală Chefi la cuțite2020, sezonul 8, ce va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Claudia Radu de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire neașteptată! Ce a recunoscut: „E ziua confesiunilor. Nu mai puteam să s... Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”, promisiune neașteptată pentru Silviu Costan (Foca). Ce a dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x