Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2021. Ce chef a fost dezamăgit de desertul finalistului său. Cum arată ultimele farfurii ale finaliștilor

În finala Chefi la cuțite 2021, unul dintre chefi s-a declarat dezamăgit de desertul concurentului său.

chefi celebri in romania au degustat deserturile din finala chefi al cutite Galerie
Juriul a degustat deserturile concurenților din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9 | Antena 1

Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei au avut misiunea de-a pregăti în finala Chefi la cuțite un meniu demn de stele Michelin, format dintr-un starter, un main course și un desert.

Primele două farfurii au fost degustate și atât jurații cât și chefii au fost surprinși în mod plăcut de ceea ce au descoperit în farfurii. Totuși, desertul poate decide soarta concurenților.

Cum arată deserturile pregătite de finaliștii Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

„Chiar se simte că e finala, dacă la startere au fost foarte sus ca și plating, și main course-ul se ridică la nivelul lor, poate chiar depășește”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„Dar, cum de multe ori s-a întâmplat, în finală desertul a făcut diferența”, a mai adăugat Sorin Bontea.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

Înainte ca farfuriile să plece pe bandă și să fie duse la degustarea făcută de un juriu format din cei mai cunoscuți bucătari din România, chefii și-au făcut apariția în bucătărie, ca să vadă ce se întâmplă la bancurile de lucru.

Desertul pregătit de Elena Matei în finala Chefi la cuțite 2021

Desertul pregătit de Elena Matei în finala Chefi la cuțite 2021

„La desert avem cel mai suav, blând și incredibil mousse de ciocolată”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu, atunci când a văzut farfuriile Narcisei Birjaru, concurenta sa.

La celălalt banc de lucru, Cătălin Amarandei se declară dezamăgit de desertul său, fiindcă sorbetul nu și-a păstrat forma. Totuși, Florin Dumitrescu s-a declarat extrem de încântat de rezultatul final. Totuși, situația nu a fost la fel de bună și în cazul Elenei Matei. După ce a venit să vadă cum arată ultima farfurie a concurentei, Sorin Bontea s-a supărat destul de tare.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

„La Cătălin e desert bine definit. La Florin e desert bine definit. La noi e o farfurie cu de toate, cu mousse-uri de ciocolată acolo…Până la urmă este finala ei, ea gătește, eu pot doar să o sfătuiesc. Sincer, sunt dezamăgit de desert. Să vedem ce gust are”, a fost de părere liderul echipei verzi.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Finala Chefi la cuțite 2021. Ce farfurii au pregătit finaliștii la main course. Ce greșeală i-a surprins pe chefi... Finala Chefi la cuțite 2021. Ce desert a făcut senzație în finală. Chefii au scos telefoanele să-l pozeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x