Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e marele câștigător al sezonului 9. Narcisa Birjaru pleacă acasă cu marele premiu

Finala Chefi la cuțite 2021 a desemnat-o câștigătoare pe Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu! Tânăra și-a putut stăpâni cu greu lacrimile de fericire atunci când a realizat că va primi marele trofeu.

elena matei, catalin amarandei, narcisa birjaru Galerie
Trei finaliști au luptat pentru câștiga trofeul din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9 | Antena 1

S-a aflat cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021 și vestea a adus un val uriaș de bucurie în platoul emisiunii. Sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus pe micile ecrane concurenți din toate colțurile lumii și de toate vârstele, uniți de o pasiune comună: gătitul.

Cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

În ediția 49 din sezonul 9, după numeroase confruntări pe echipe și dueluri terminate cu eliminări dureroase pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fanii au putut afla cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021.

De data aceasta, atât telespectatorii cât și cei trei chefi au avut parte de cel mai lung sezon Chefi la cuțite din toate timpurile. Aventura a pornit cu etapa audițiilor, acolo unde sute de concurenți s-au prezentat cu fel și fel de rețete, în încercarea lor de-a obține două sau trei cuțite, pentru a trece în etapa de bootcamp. Cei pricepuți au fost apoi selectați de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în echipele lor. Înainte de asta, cei trei jurați s-au întrecut în bucătărie, în goana lor după prețioasele amulete. Fiecare bonus a contat și a fost folosit strategic, pentru a-și ajuta concurenții să aibă cât ma multe șanse să câștige titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021.

finalistii, chefii si fostii conocurenti in platoul chefi la cutite

Chefii au fost surprinși când au aflat cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021

După numeroase battle-uri și dueluri cu răsturnări de situație incredibile, în semifinală au ajuns doar nouă concurenți din cei douăzeci și patru, cât au fost în total în cele trei echipe.

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 a primit marele trofeu de 30.000 euro

În semifinala Chefi la cuțite 2021 au intrat Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumiterscu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz.

Finala s-a dat între concurenții care s-au clasat pe primele trei locuri, după ce au trecut prin trei probe în semifinală: Cătălin Amarandei din echipa albastră, Elena Matei din echipa verde și Narcisa Birjaru din echipa mov.

Citește și: Finala Chefi la cutite 2021. Narcisa Birjaru a trăit momente de panică. Ce i-a făcut Cătălin Scărlătescu la farfurii

Concurentul lui Florin Dumitrescu a decis să lupte în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, alături de Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și Luca Pintea.

Concurenta lui Sorin Bontea, care a avut probleme în timpul gătitului, i-a ales în echipa sa pe Florin Revesz, Cristina Mălai, Rikito Watanabe, Paul Vasile, Matias, Ciprian Antone și pe Radu Micu

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o echipă formată din Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

La final, unul dintre ei a devenit marele câștigător în finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Cei trei finaliști Chefi la cuțite 2021

Cei trei finaliști Chefi la cuțite 2021

Cei trei aspiranți la marele trofeu au avut misiunea de-a pregăti un starter, un main course și un desert, ajutați fiind de echipele pe care și le-au ales. Fiecare preparat a fost analizat atent de juriul format din chefi celebri în România și a primit note.

La final s-a aflat cine este câștigătorul din finala Chefi la cuțite 2021.

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 este Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu

S-a realizat clasamentul punctelor și toți concurenții au revenit în platoul emisiunii, alături de Irina Fodor, Gina Pistol și cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. În sezonul 9, se pare că și chefii au avut o miză.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

Narcisa Birjaru a reușit să demonstreze că a fost cea mai bună dintre cei buni și a devenit astfel marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător... Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x