Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

Dincolo de bucuria de-a avea în palmares încă un concurent câștigător în finala Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu mai au și o altă miză.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit ce miză au avut în sezonul 9 | Antena 1

În finala Chefi la cuțite 2021, Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei s-au întrecut la pregătit un meniu demn de un juriu format din cei mai buni chefi din România.

Concurenții au luptat pentru a câștiga marele trofeu, dar se pare că și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut o miză în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Care este miza sezonului 9 pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

„Dacă finaliștii se luptă pentru acest premiu suprem, pentru această titulatură de câștigător Chefi la cuțite, eu, Bontea și Dumitrescu avem și noi un premiu”, a explicat Cătălin Scărlătescu, extrem de încântat că are șanse să câștige, din nou, o statuie demnă de un adevărat „zeu al scoicilor”.

Citește și: Finala Chefi la cutite 2021. Narcisa Birjaru a trăit momente de panică. Ce i-a făcut Cătălin Scărlătescu la farfurii

„Miza sezonului sunt aceste statui”, a explicat Florin Dumitrescu.

Chefii alături de statuile lor, în finala Chefi la cuțite 2021

Chefii alături de statuile lor, în finala Chefi la cuțite 2021

„Ce aveam noi suficientă presiune, acum o avem și pe asta”, a mărturisit Sorin Bontea.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

Urmărește clipul video de mai sus din finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, ca să savurezi tot momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Finala Chefi la cuțite 2021. Ce desert a făcut senzație în finală. Chefii au scos telefoanele să-l pozeze... Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e marele câștigător al sezonului 9. Narcisa Birjaru pleacă acasă cu marele premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x