Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2022. Ce starter au gătit finaliștii. Un detaliu le-a atras atenția degustătorilor: „Sper să nu se supere”

Banda a mers și a trimis starterul la degustare în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2022. Degustătorii au rămas plăcut impresionați de farfuriile finaliștilor, însă un detaliu le-a atras atenția.

colaj foto cu gina pistol, concurenti si un jurat in finala chefi la cutite sezonul 10 de la antena 1 Galerie
În finala Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții au încercat să impresioneze cu starterul pregătit | Antena 1

Florica Boboi, Adrian Stroe și Raluca Todea s-au descurcat de minune alături de echipele lor în prima probă a Finalei Chefi la cuțite 2022. Cei trei au fost puși să facă un starter în doar 90 de minute, fapt care le-a dat câteva bătăi de cap.

Deși au întâmpinat situații mai puțin plăcute la bancul de lucru din cauza presiunii, concurenții s-au concentrat asupra preparatului și au reușit să pună pe bandă către degustători cele mai spectaculoase farfurii.

„Arată bine, n-ai ce spune. Ca o primă impresie arată extraordinat de bine”, a evidențiat unul dintre chefii invitați în platou pentru degustare.

Citește și: Cine e Adrian Stroe, finalist la Chefi la cuțite 2022. Chef Cătălin Scărlătescu l-a susținut: „Are un parcurs constant superb!”

Florica Boboi a gătit alături de echipa ei un sanjak cu creveți, homar și sos aioli. Raluca Todea a realizat un champignon brune cu hribi sote și piure de trufă, în timp ce Adrian Stroe a făcut o rețetă de tiradito.

De altfel, finaliștii au ținut cont de faptul că cei care le vor degusta preparatele în Marea Finală a show-ului culinar sunt bucătari foarte cunoscuți, motiv pentru care au gătit cu mare grijă fiecare element din farfurie.

Ce au spus degustătorii despre preparatele finaliștilor din Finala Chefi la cuțite 2022

Finaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite au reușit să-i impresioneze pe degustători cu starterul lor din Marea Finală. Concurenții au făcut un adevărat spectacol cu preparatele lor în platoul show-ului culinar, însă anumite detalii nu au putut fi trecute cu vederea de către chefi.

„Este o farfurie bună, mi-a plăcut plating-ul, este colorată, dar a fost prea mult usturoi”, a mărturisit Roxana Blenche despre farfuria Floricăi Baboi.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Concurenții din sezonul 9 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Ce au zis chefii

„Sper să nu se supere concurenții dacă mă văd ce fac, dar ăsta este rolul nostru. Trebuie să spunem părerea nostră sinceră”, a mai spus unul dintre jurați în timp ce analiza în amănunt preparatul Ralucăi Todea.

„Mi s-a părut că a exagerat cu zeama de lămâie”, a evidențiat chef Florin Ivan.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește Finala sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Finala Chefi la cuțite 2022. Gina Pistol, vestea care i-a luat prin surprindere pe finaliști. Ce au fost puși să facă... Finala Chefi la cuțite 2022. Oxi (Roxana Crudu), gestul la care nimeni nu se aștepta. Ce a scos-o din sărite pe Raluca T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x