Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2022. Cum s-au descurcat finaliștii la proba desertului. Ce au găsit jurații sub cloșuri

Ultima bandă din sezonul 10 Chefi la cuțite a adus deserturile care au schimbat totul. Juraților nu le-a venit să creadă ce au găsit în farfurii atunci când au ridicat cloșurile. Hai să vezi ce cum s-au descurcat finaliștii la proba desertului din Marea Finală.

colaj foto cu sorin bontea, juratii si concurentii din finala chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În finala Chefi la cuțite sezonul 10, cei trei finaliști au încercat să pregătească deserturi speciale | Antena 1

Finaliștii au fost puși să facă un desert la ultima probă a Finalei Chefi la cuțite 2022. Aceștia și-au pus toată pasiunea și profesionalismul alături de echipa lor în preparatele pe care le-au realizat în ultima etapă a competiției.

Deși au existat tensiuni, certuri și situații dificile în bucătărie, concurenții au reușit să realizeze cele mai senzaționale farfurii. Proba desertului nu a fost una deloc ușoară pentru finaliști și colegii lor de platou, însă au dus-o cu bine până la sfârșit.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Oxi, aproape de o accidentare în bucătărie. Ce s-a întâmplat între Gabriel și Gigi

„Eu sunt foarte mulțumită de cum a decurs această Finală! Sunt foarte fericită că am ajuns să fac mâncare în Finală”, a zis Florica Boboi.

Ce au spus jurații despre deserturile finaliștilor din Finala Chefi la cuțite 2022, de pe 1 decembrie 2022

Ultima bandă din sezonul 10 Chefi la cuțite le-a adus juraților cele mai spectaculoase deserturi. Printre cei care au gustat din preparatele finaliștilor se numără chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, însă aceștia nu au putut da note.

„Au rămas muți și Dumitrescu, și Scărlătescu. Se așteptau să fie ceva nasol, nu există așa ceva”, a evidențiat chef Sorin Bontea despre desertul făcut de finalista lui și colegii ei.

„E nebunie, chiar e o chestie foarte mișto!”, a spus chef Orlando Zaharia.

„Mi-a dat restart!”, a spus unul dintre jurați despre desertul Ralucăi Todea, realizat de Ștefania Pop.

„Cea mai luxoasă!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu despre desertul finalistului său.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Copiii lui Adrian Stroe au făcut senzație în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Un lucru este evident, preparatele celor trei finaliști au fost pe gustul juraților în Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite. Mai mult decât atât, și cei trei chefi ai show-ului culinar au fost impresionați de ceea ce au reușit să facă Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi.

„Întreaga seară a fost cu preparate superbe! Au fost preparate muncite și gândite foarte mult înainte”, a mai adăugat chef Orlando Zaharia.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește Finala sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Finala Chefi la cuțite 2022. Farfuriile finaliștilor de main course au stârnit discuții la masa juriului. Ce s-a întâmpl... Finala Chefi la cuțite 2022. Cine e marele câștigător al sezonului 10. Florica Boboi pleacă acasă cu premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x