Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2022. Finaliștii și-au făcut echipele. Pe cine au ales. De ce s-a supărat Mădălina Cafadaru

Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au întâmpinat o situație neașteptată în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite. Cei trei finaliști au fost puși de Gina Pistol să își formeze echipele. Hai să vezi ce alegeri au făcut.

colaj foto cu finalistii, chefii si concurenti din sezonul 10 chefi la cutite, in finala Galerie
Raluca Todea, Adrian Stroe și Florica Boboi și-au format echipele alături de care luptă în marea finală Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Înainte de ultima bătălie din sezonul 10 Chefi la cuțite, cei trei finaliști au avut responsabilitatea de a-și alege echipa alături de care să gătească în Marea Finală a show-ului culinar. De altfel, toți concurenții ai acestui sezon au fost prezenți în platou.

„Este momentul să vă faceți echipele. Așa cum facem în ultimele sezoane o să începem în ordinea punctelor obținute în semifinală”, a mărturisit Gina Pistol.

Primul care își va alege un concurent în echipa lui va fi Adrian Stroe deoarece a obținut cel mai mare punctaj în semifinală, apoi Florica Boboi, urmată de Raluca Todea.

„Foarte mișto”, a spus cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Îmi era ușor teamă de Adrian, nu voiam să o ia pe Ștefania”, a adăugat Raluca Todea.

Cum și-au făcut echipele cei trei finaliști în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2022

Prima concurentă pe care Adrian Stroe a luat-o în echipa lui a fost Mădălina Crețan, soția lui NOSFE. Alegerea finalistului a luat-o prin surprindere pe concurentă. Aceasta și-a stăpânit cu greu bucuria.

Florica Boboi l-a ales pe Gabriel Drăgușanu în echipa ei din Finala sezonului 10 Chefi la cuțite, în timp ce Raluca Todea a decis să-i ceară ajutorul Ștefaniei Pop.

Cel de-al doilea concurent care intră în echipa lui Adrian Stroe este Andrei Mihalcea. Finalista lui chef Sorin Bontea a hotărât să o cheme pe Carmen Cojocar pentru a o ajuta pe partea de desert în etapa finală a show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat în culise, după ce s-au aflat finaliștii. Ce au surprins camerele

De asemenea, Dan Manciu s-a alăturat Ralucăi Todea. Titus Antonescu a fost al treilea concurent pe care finalistul lui chef Cătălin Scărlătescu l-a luat în echipa lui.

Mai mult decât atât, Paco se numără printre concurenții din echipa Floricăi Boboi: „Îmi place ce gust dă la mâncare”. Și Oxi a fost aleasă de finalista lui chef Florin Dumitrescu.

Ultimul concurent pe care Adrian Stroe l-a luat în echipa lui din Finala sezonului 10 Chefi la cuțite a fost Brigitta Gheorghe. De altfel, Gigi Burger este ultimul concurent care intră în echipa Floricăi Boboi.

Și Raluca Todea a luat o decizie foarte importantă în privința ultimului concurent din echipa ei. Aceasta l-a ales pe Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Mădălina Cafadaru, deranjată de gestul lui Adrian Stroe din Finala sezonului 10 Chefi la cuțite

Mădălina Cafadaru a avut o reacție dură atunci când Adrian Stroe și-a făcut echipa din finală, iar ea nu a fost aleasă.

„Vai de mine, ce să zic că nu am intrat în echipa mea. A ales-o pe Brigitta, m-a lăsat fără cuvinte. El a zis foarte clar că nu vrea bucătari, el vrea ajutor de bucătar. Îi e frică de mine pentru că știe că sunt obraznică. Știu ce fac și nu accept deciziile lui.”, a mărturisit concurenta.

Citește și: Cine e Adrian Stroe, finalist la Chefi la cuțite 2022. Chef Cătălin Scărlătescu l-a susținut: „Are un parcurs constant superb!”

Finalistul lui chef Cătălin Scărlătescu a avut și o explicație în ceea ce privește gestul său față de Mădălina Cafadaru: „Nu am ales-o pentru că i-am văzut vibe-ul, mie îmi trebuie ceva curat”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește Finala sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția în care s-au anunțat finaliștii. Finala sezonului 10 va fi încărcată de ten... Finala Chefi la cuțite 2022. Gina Pistol, vestea care i-a luat prin surprindere pe finaliști. Ce au fost puși să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x