Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2022. Gina Pistol, vestea care i-a luat prin surprindere pe finaliști. Ce au fost puși să facă

Gina Pistol a venit cu o veste surprinzătoare pentru finaliști în Finala Chefi la cuțite 2022, după ce chefii au părăsit bucătăria. Florica Boboi, Adrian Stroe și Raluca Todea au fost luați prin surprindere de timpul pe care îl au la dispoziție pentru a găti.

colaj foto cu gina pistol, florin dumitrescu, sorin bontea si concurenti, in finala chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Finaliștii Chefi la cuțite sezonul 10 au aflat ce trebuie să gătească în ultima confruntare | Antena 1

Finala Chefi la cuțite 2022 a început cu surprize pentru cei trei finaliști și telespectatori. Gina Pistol a pășit în platoul emisiunii pentru a le da o veste importantă celor rămași în competiția show-ului culinar.

Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a ținut să precizeze că chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu trebuie să părăsească bucătăria deoarece au avut timpul necesar de a discuta despre meniul complet al finaliștilor.

„Dragii mei, eu zic că chefii și-au terminat treaba. O să-i las să vă mai salute din când în când. Florin, Sorin, Cătălin ne vedem mai târziu!”, a spus Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru, gestul care a enervat-o pe Oxi (Roxana Crudu). Ce a făcut

„Nu-mi vine să ies din platou. Din păcate, trebuie să ies! Am emoții, să vedem ce se va întâmpla. Sunt și eu curios”, a evidențiat chef Sorin Bontea.

Ce i-a pus Gina Pistol pe finaliști să facă în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 decembrie 2022

Presiunea Finalei sezonului 10 Chefi la cuțite și-a pus amprenta asupra Ralucăi Todea, Floricăi Boboi și lui Adrian Stroe. Mai mult decât atât, emoțiile au început să crească atunci când Gina Pistol le-a spus timpul alocat pentru fiecare preparat în parte.

„Sunteți finaliștii sezonului 10. Toți gătiți în Finala sezonului 10 Chefi la cuțite. Aveți de făcut 14 farfurii. Pentru starter aveți 90 de minute. La exact 60 de minute după ce ați scos starter-ul, trebuie să scoateți main course-ul, iar după alte 60 de minute desertul.”, a anunțat prezentatoarea TV.

„Mă bazez pe echipa mea și știu că nu mi-e frică de nimic cu ei”, a mărturisit Florica Boboi.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Gina Pistol, veste neașteptată despre ultima probă. Ce a anunțat prezentatoarea TV

„Trebuie să fim fără de cusur”, a precizat Raluca Todea.

„Sunt destul de pregătit și abia aștept să încep să gătesc.”, a mai adăugat Adrian Stroe.

Startul Ginei Pistol la probă a generat o agitație mare în cămară. De altfel, tensiunile și presiunea și-au pus amprenta asupra concurenților.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește Finala sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Finala Chefi la cuțite 2022. Finaliștii și-au făcut echipele. Pe cine au ales. De ce s-a supărat Mădălina Cafadaru... Finala Chefi la cuțite 2022. Ce starter au gătit finaliștii. Un detaliu le-a atras atenția degustătorilor: „Sper să nu s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x