Antena Căutare

Finala Chefi la cuțite 2022. Oxi (Roxana Crudu), gestul la care nimeni nu se aștepta. Ce a scos-o din sărite pe Raluca Todea

Oxi (Roxana Crudu) a apelat la un gest la care nimeni nu se aștepta în Finala Chefi la cuțite 2022. Raluca Todea, finalista din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a „explodat” atunci când a văzut ce a făcut colega ei.

colaj foto cu raluca todea, oxi, dan manciu, in finala chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În finala Chefi la cuțite sezonul 10, Raluca Todea și Oxi (Roxana Crudu) s-au certat în timpul probei de gătit | Antena 1

Spiritele s-au încins în Finala Chefi la cuțite 2022! Oxi (Roxana Crudu) și Raluca Todea și-au adresat replici dure în bucătăria show-ului culinar. Discuția „acidă” dintre cele două a pornit din cauza unui sos.

„Cum stăm cu sosul ăla, Oxi?”, a întrebat-o finalista lui chef Florin Dumitrescu pe colega ei.

„E bun, gata!”, i-a răspuns aceasta.

Raluca Todea a gustat din sosul Roxanei Crudu care nu a fost pe gustul său, motiv pentru care și-a exprimat părerea sinceră.

„Fată, ție îți place? L-ai gustat? Te întreb eu așa. E dulce”, i-a mărturisit finalista.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Ce s-a întâmplat în culise, după ce s-au aflat finaliștii. Ce au surprins camerele

„A gustat din sos și a spus că nu e ce trebuie. Eu i-am zis să mi spună ce trebuie”, a fost replica lui Oxi.

Raluca Todea a sfătuit-o pe colega ei să pună unt la final în sos, lucru pe care nu l-a făcut și a enervat-o peste măsură pe aceasta: „Ți-am spus cu unt la final. Deja încep să mă enervez.”

Oxi (Roxana Crudu), gestul care a scos-o din sărite pe Raluca Todea

Tensiunea dintre cele două concurente a crescut pe parcursul probei din Finala Chefi la cuțite 2022. Mai mult decât atât, Oxi s-a supărat atât de tare încât a aruncat cu untul către Florin Dragomir.

„A făcut niște gesturi copilărești, de un copil răsfățat de 12 ani.”, a evidențiat Dan Manciu.

Raluca Todea a încercat să calmeze spiritele din platou, însă nu a reușit acest lucru. Cuvintele pe care le-a spus Oxi au scos-o din sărite: „A început să mă enerveze asta. Zici că e nebună! Cred că o bat azi!”.

Citește și: Cine e Raluca Todea, finalistă la Chefi la cuțite 2022. Chef Florin Dumitrescu a spus că este mândru de ea: „Nu m-am așteptat!”

„Am început să îmi păzesc spatele, mi-am dat seama că ceva nu e în regulă”, a mai adăugat finalista lui chef Florin Dumitrescu.

„Fără niciun fel de deranj o spun că Oxi astăzi a vrut să o saboteze pe Raluca. Invidie, ură!”, a declarat Dan Manciu cu privire la gesturile Roxanei Crudu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește Finala sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Finala Chefi la cuțite 2022. Ce starter au gătit finaliștii. Un detaliu le-a atras atenția degustătorilor: „Sper să nu s... Finala Chefi la cuțite 2022. Farfuriile finaliștilor de main course au stârnit discuții la masa juriului. Ce s-a întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x