Antena Căutare

Florin Bișoc s-a enervat și a aruncat cu cuțitul, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a enervat pe concurent

În ediția a opta din sezonul 8 „Chefi la cuțite” l-am cunoscut pe Florin Bișoc, un bucătar în vârstă de 31 de ani care a venit la emisiune ca să își testeze din nou performanțele de bucătar.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Florin Bișoc a decis să pregătească celor trei chefi, în ediția 8 din sezonul 8Chefi la cuțite”, o super rețetă de mușchiuleț de porc cu o cremă de păstârnac și un jeleu de merișoare, un preparat cu care e sigur că va da lovitura.

„ Inițial nu am vrut să mă fac bucătar, inițial am vrut să mă fac preot, că acolo erau prietenii mei. Dar nu eram cuminte și atunci m-a chemat preotul de acolo și mi-a zis că ori plec eu ori mă dau afară. Pasiunea pentru bucătărie a început treptat, la început mi-a fost foarte greu. Am ajuns în bucătărie și prima dată a fost un eveniment de trei sute de persoane.

citește și: Sabotaj în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce a făcut Florin Dumitrescu

Nu a fost nimic bun, totul a ajuns la gunoi. Dimineața când s-a achitat personalul am primit banii pe măsură: 25 de lei. Am fost dezamăgit, dar m-am ambiționat. Am stat patru ani, apoi am primit o ofertă să plec în Portugalia.

Florin Bișoc s-a enervat și a aruncat cu cuțitul, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a enervat pe concurent

Florin Bișoc în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Bișoc în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Munceam foarte mult, eram epuizat”, a povestit concurentul despre experiențele sale cu bucătăria, în sezonul 8 Chefi la cuțite”.

Doar că, în timp ce pregătea mușchiulețul de porc, concurentul s-a enervat și a dat cu cuțitul de podea, extrem de nervos că lucrurile nu merg ca la carte.

citește și: Paulo Stelvio e concurentul de la „Chefi la cuțite” care a cucerit-o pe Gina Pistol

Florin Bișoc nu s-a oprit aici și a dat și cu piciorul în coșul de gunoi, totul din cauza stresului și a emoțiilor. La final, concurentul a aranjat totul frumos în farfurie și apoi a așteptat cu sufletul la gură jurizarea celor trei chefi, în ediția 8 din sezonul 8Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Chefi la cuțite a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public. Peste 1.800.000 de persoane au urmărit em... Un pilot ca nimeni altul! Andreea Goga, campioană națională la enduro, a făcut show la „Chefi la cuțite”...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Ultimele știri
x