Antena Căutare

Florin Bișoc s-a enervat și a aruncat cu cuțitul, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a enervat pe concurent

În ediția a opta din sezonul 8 „Chefi la cuțite” l-am cunoscut pe Florin Bișoc, un bucătar în vârstă de 31 de ani care a venit la emisiune ca să își testeze din nou performanțele de bucătar.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Florin Bișoc a decis să pregătească celor trei chefi, în ediția 8 din sezonul 8Chefi la cuțite”, o super rețetă de mușchiuleț de porc cu o cremă de păstârnac și un jeleu de merișoare, un preparat cu care e sigur că va da lovitura.

„ Inițial nu am vrut să mă fac bucătar, inițial am vrut să mă fac preot, că acolo erau prietenii mei. Dar nu eram cuminte și atunci m-a chemat preotul de acolo și mi-a zis că ori plec eu ori mă dau afară. Pasiunea pentru bucătărie a început treptat, la început mi-a fost foarte greu. Am ajuns în bucătărie și prima dată a fost un eveniment de trei sute de persoane.

citește și: Sabotaj în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce a făcut Florin Dumitrescu

Nu a fost nimic bun, totul a ajuns la gunoi. Dimineața când s-a achitat personalul am primit banii pe măsură: 25 de lei. Am fost dezamăgit, dar m-am ambiționat. Am stat patru ani, apoi am primit o ofertă să plec în Portugalia.

Florin Bișoc s-a enervat și a aruncat cu cuțitul, la „Chefi la cuțite”! Ce l-a enervat pe concurent

Florin Bișoc în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Bișoc în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Munceam foarte mult, eram epuizat”, a povestit concurentul despre experiențele sale cu bucătăria, în sezonul 8 Chefi la cuțite”.

Doar că, în timp ce pregătea mușchiulețul de porc, concurentul s-a enervat și a dat cu cuțitul de podea, extrem de nervos că lucrurile nu merg ca la carte.

citește și: Paulo Stelvio e concurentul de la „Chefi la cuțite” care a cucerit-o pe Gina Pistol

Florin Bișoc nu s-a oprit aici și a dat și cu piciorul în coșul de gunoi, totul din cauza stresului și a emoțiilor. La final, concurentul a aranjat totul frumos în farfurie și apoi a așteptat cu sufletul la gură jurizarea celor trei chefi, în ediția 8 din sezonul 8Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Chefi la cuțite a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public. Peste 1.800.000 de persoane au urmărit em... Un pilot ca nimeni altul! Andreea Goga, campioană națională la enduro, a făcut show la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x