Antena Căutare

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”, carieră în muzică? Răspuns neașteptat pentru fani: „E una dintre pasiunile mele”

Emisiunea „Chefi la cuțite” reîncepe în data de 7 septembrie, la Antena 1! Surpriza acestui sezon este faptul că publicul se va putea bucura de trei „porții” de show!

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”, carieră în muzică? Răspuns neașteptat pentru fani: „E una dintre pasiunile mele”
Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 (sursa foto: Instagram)

Chefi la cuțite”, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 începând de luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, spre marea bucurie a fanilor care au așteptat cu sufletul la gură noile confruntă dintre cei trei chefi.

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” a lansat o piesă de senzație

Prin intermediul unui apel video, chef Florin Dumitrescu a dezvăluit pentru cei de la Observator dacă intenționează să își facă o carieră în muzică! Pentru cei care nu știu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a lansat de curând o piesă cu care a făcut senzație și mulți fani l-au lăudat pentru vocea pe care o are.

citește și: După filmările de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a făcut un anunț important pentru fani. Ce decizie a luat

„În perioada asta de filmări, cât am stat izolat de fete, ascultam muzică, înainte să plec de acasă. Ascultam muzică și pe drum. Și făcusem o pasiune, o obsesie pentru piesa Praf de stele a celor de la Vița de vie, pe care o ascultam pe repeat.

La un moment dat începusem în duș să-i schimb versurile. Am ajuns la filmări, am început să spun colegilor despre treaba asta, i-am întrebat cum li se pare.

M-au întrebat dacă nu vreau să înregistrez și am zis că vreau. Vlad Roșca a zis că face videoclip și am ajuns aici. Nu vreau să fac carieră în muzică, fiindcă nu aș avea timp pentru asta. Dar muzica e una dintre pasiunile mele și de fiecare dată când am ocazia cânt. La filmări am fost pe distracție, clar, ca de fiecare dată la Chefi la cuțite (...).

citește și: Ce a trebuit să facă Florin Dumitrescu pentru primii bani câștigați: „Toți am făcut așa”

Ciudățenia mare a fost că nu puteam să dăm mâna cu participanții, au fost oameni care au trecut prin multe ca să ajungă la filmări. Unii au plecat cu o lună înainte de filmări, ca să treacă peste perioada de carantinare sau de izolare, unii au stat și în aeroport sau au dormit acolo, fiindcă au prins închiderea granițelor”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru cei de la Observator.

Ce alte detalii savuroase au mai ieșit la iveală despre noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” Află totul urmărind clipul video de mai sus, din Observator!

Ștefan Bănică și fiul lui, Loredana, Speak și Ștefania, Alex Abagiu, Ristei, Nico și Adriana Trandafir vin în sezonul 8 ... Primele imagini din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce concurenți și ce vedete vor face spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x