Antena Căutare

Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi duc fetele la altar”

Sezonul 8 Chefi la cuțite se anunță a fi unul spectaculos și plin de surprize! Florin Dumitrescu, unul dintre cei trei îndrăgiți jurați, a oferit un interviu de senzație, prin care a dezvăluit secrete mai puțin știute de fani!

Chiar dacă este extrem de ocupat și de prins cu filmările sezonului 8 al emisiunii Chefi la cuțite, dar și cu numeroasele proiecte la care lucrează în prezent, simpaticul Chef Florin Dumitrescu și-a răpit din timp pentru a sta de vorbă cu noi și pentru a face dezvăluiri în exclusivitate!

CHEF FLORIN DUMITRESCU, DETALII DESPRE SEZONUL 8 CHEFI LA CUȚITE

Întrebat la ce ar trebui să ne așteptăm în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a explicat că nu poate da multe detalii, dar că publicul va avea parte de o surpriză uriașă.

citește și: Chef Florin Dumitrescu, mesaj controversat! Ce a dezvăluit, chiar înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite: „Vă zic doar atât: nu mai suferiți”

Vă reamintim că, după șapte sezoane extrem de palpitante, cei trei jurați sunt mai porniți ca niciodată să câștige trofeul din sezonul 8!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi duc fetele la altar”

Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri de senzație pentru fanii Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri de senzație pentru fanii Chefi la cuțite

Tot în cadrul acestui interviu am aflat detalii emoționante despre Florin Dumitrescu! Juratul emisiunii Chefi la cuțite a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui, ce lecție a învățat în perioada pandemiei de coronavirus, cum și-a câștigat primii bani, dar și ce meserie ar fi avut, dacă nu ajungea bucătar!

citește și: Aniversare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Vedeta a sărbătorit șapte ani de casnicie! Ce declarație emoționantă i-a făcut soției! | Foto

„Cea mai mare dorință a mea este să ajung să îmi pot duce fetele la altar”, a dezvăluit cu emoție în glas juratul emisiunii Chefi la cuțite.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi secrete din viața lui Chef Florin Dumitrescu!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x