Antena Căutare

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”! „Nebunia prin care trecem ne-a făcut să ne schimbăm planurile”

Seoznul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi de final și fanii așteaptă cu sufletul la gură să descopere cine va câștiga marele trofeu. Recent, pe pagina sa de Instagram, Florin Dumitrescu a făcut o dezvăluire neașteptată despre următorul sezon al show-ului!

Florin Dumitrescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, a reușit să își surpridă fanii din plin cu un mesaj la care nimeni nu se aștepta. Acesta a dezvăluit, prin intermediul unei postări de pe Instagram, cât de mult l-a afectat pandemia de coronavirus și în ce mod i s-a schimbat viața.

Mai mult decât atât, acesta a oferit și un detaliu surprinzător despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, pe care l-a descris ca fiind interesant. Deși nu a oferit alte informații, fanii s-au declarat mai mult decât încântați de vestea că îndrăgitul show culinar de la Antena 1 va continua cu un sezon nou.

Florin Dumitrescu, dezvăluire despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Eram la Brasov aici, acum cativa ani, cu treaba, bineinteles. Obisnuiam sa imi iau fetele cu mine peste tot pe unde puteam, atunci cand aveam deplasari pentru evenimente sau consultante, ca sa fim impreuna in putinul timp liber pe care il aveam.

citește și: Înainte să devină bucătar, Chef Florin Dumitrescu a fost campion național: „Aș fi rămas sportiv de performanță”

Nu se intampla des asta, dar atunci cand se intampla eram foarte fericiti sa descoperim locuri noi impreuna. Mi-au lipsit mult timp cat am fost plecat prin tara cand inca era foarte mici. Iar vacantele si aceste mici excursii in care imbinam munca cu timp petrecut cu ele erau cele mai frumoase.

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” și familia sa

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” și familia sa

Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” și familia sa

In 2020 am avut planuri mari, am deschis si inchis o locatie (prima in care am si investit), aveam 5 vacante book uite prin Europa (ne-am promis ca descoperim lumea intreaga impreuna), aveam planificata o caravana de autografe pentru cartea lansata si seri culinare prin toata tara, dar toata nebunia asta prin care trecem ne-a facut sa ne schimbam brusc planurile.

citește și: Ce a trebuit să facă Florin Dumitrescu pentru primii bani câștigați: „Toți am făcut așa”

Ma bucur ca de filmat nu ne-am oprit si inca putem sa va aducem un sezon 9 foarte interesant. #MyRayOfHope pentru 2021 este sa fim bine si impreuna, oriunde... acasa, prin tara, prin lume... nici nu mai conteaza...”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa oficială de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, mesajul a adunat instant numeroase comentarii și aprecieci, devenind astfel viral.

citește și: Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată pentru fanii Chefi la cuțite: „Visul meu acum este să am posibilitatea să-mi duc fetele la altar”

Mulți au fost surprinși să descopere că au început deja filmările pentru sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce pare să fie unul surprinzător.

Chiar dacă pandemia i-a schimbat viața de zi cu zi și planurile pe care le avea pentru anul 2020, iată totuși că Florin Dumitrescu nu renunță la proiectul său de suflet numit „Chefi la cuțite”, ci încearcă (împreună cu toți ceilalți colegi ai săi din echipa de producție) să fie alături de publicul său cu noi și noi episoade din îndrăgitul show culinar.

Ce relație este între Lavinia Ilcău și Paul Maxim de la „Chefi la cuțite”, de fapt: „Nu neg lucrul acesta”... Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”, poze de familie! Cum arată soțul și cei doi copii ai concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x